lizka, в 18 November 2011 - 03:10 PM, написа:
Фотогалерия 4 част снимки на нашите хъскита
Публикувано: 18 November 2011 - 04:08 PM
lizka, в 18 November 2011 - 01:10 PM, написа:
Бъкенцето отегчен от посещението на грууминг салона за баня 
Публикувано: 18 November 2011 - 04:12 PM
lizka, в 18 November 2011 - 01:23 PM, написа:
Защото щяха да ме обвинят в подмяна на кучето
. Шегувам се, не ми остана време седяхме в салона 3 часа. Казва се Кокетка на ул. "Любен Каравелов" 28 над цветята на пазар Чаталджа.
Благодаря ти!
Публикувано: 23 November 2011 - 11:27 AM
Winnie the Pooh, в 21 November 2011 - 01:10 PM, написа:
Много хубави снимки
На Коце - много красива е станала Гама
, а Йоги май е много пораснал . Аксел е много сладък, а освен това Аксел е любимото ми име за куче и много му отива 
На Коце - много красива е станала Гама
Благодаря ти много .Името му дойде само, просто му търсихме име и се обърна на АКСЕЛ, като го взхме на 2 месеца.Интересното е че баща му се казва така и много прилича на него.Гледам из галерията и се радвам на красиви кучета .Всички са хубави и и ми се пълни душата като гледам гларията .Няма да изброявам за да не прупусна някой а ше е грехота да го сторя.Да са ни живи и здрави и възможно най дълго време да им се радваме.Пожелавам на всички скорошни снежни дни.
Публикувано: 23 November 2011 - 01:53 PM
Страхотни снимки и страхотни кучовци
Ето малко есенни снимки от нас от вчера и онзи ден. Бях забравила колко хубави снимки стават с Джек през есента...
Джек преболедува за три-четири дни и смъкна 4 килограма, та щеката Арвен изглеждаше по-дебела от него, но както ги смъкна за 3 дни тези килограми, така ги и качи за седмица и половина и вече си възвръща деликатните форми, които го броят към графата на бичметата.

Ето малко есенни снимки от нас от вчера и онзи ден. Бях забравила колко хубави снимки стават с Джек през есента...
Джек преболедува за три-четири дни и смъкна 4 килограма, та щеката Арвен изглеждаше по-дебела от него, но както ги смъкна за 3 дни тези килограми, така ги и качи за седмица и половина и вече си възвръща деликатните форми, които го броят към графата на бичметата.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +