Фотогалерия 4 част снимки на нашите хъскита
Публикувано: 15 October 2010 - 05:40 PM
Лелеее, Рекс е прекрасно, уникално куче! За пръв път виждам такова прелестно нещо
Да ви е жив и здрав!

Публикувано: 16 October 2010 - 11:01 PM
ivayloptrv, в 15 October 2010 - 07:09 PM, написа:
Гери страхотни снимки! А това с голямата любов на Джек каk си го измислила ;D
Не съм го измислила, то си се зароди между вас двамата и е факт....Джек още си страда мълчаливо :D
А ето една руска полу-сестричка на Джек...не е истина каква огромна прилика има с него на тази възраст. Колкото повече расте, толкова повече прилича на него.

Публикувано: 19 October 2010 - 07:35 PM
здравейте, нова съм в форума и изкючително много се възхищавам на вашите сладури, изгледах всички снимки- от началото на темата до самият и край и ми се прииска и аз да споделя какво притежавам. Казва се Чери и е на почти годинка. На 27 октомври ще направи точно една годинка. Много я обичам и се развам, че намерих и такива хора който също толкова много като мен обичат кученцата си. Сега ще споделя и малко снимки на моята сладурана... още като малка :)

Публикувано: 19 October 2010 - 07:42 PM
Eli_Cherry, в 19 October 2010 - 07:40 PM, написа:
здравейте, нова съм в форума и изкючително много се възхищавам на вашите сладури, изгледах всички снимки- от началото на темата до самият и край и ми се прииска и аз да споделя какво притежавам. Казва се Чери и е на почти годинка. На 27 октомври ще направи точно една годинка. Много я обичам и се развам, че намерих и такива хора който също толкова много като мен обичат кученцата си. Сега ще споделя и малко снимки на моята сладурана... още като малка :)
141220091519.jpg

Много е хубава! Бих се радвала да видя скорошни снимки!
Публикувано: 20 October 2010 - 08:33 AM
Нашият сезон