Твоето желание + нашия медальон = помагаш на приятел "Приятели на животните - Бургас "
Публикувано: 20 June 2010 - 11:49 PM
Готово мисля че успях да пусна парички за 4-те медальончета само адрес още не съм писала,кажете дали плащането е било успешно.
Публикувано: 21 June 2010 - 05:18 PM
Публикувано: 21 June 2010 - 05:34 PM
Хехе х) Малко по малко може и това да стане х)).
Промених малко първата снимка.
Промених малко първата снимка.
Публикувано: 26 June 2010 - 07:05 PM

Публикувано: 01 July 2010 - 09:01 PM
И ние днес си получихме 4-те медальончета

Публикувано: 06 July 2010 - 12:21 PM
Цитат
Защо не пуснете един файл на плакат и който може и иска да го разпечата и залепи пред зоомагазини, ветеринарни кабинети и тн?
Чудесна идея!Веднага се заемаме

Благодарим на всички за снимките, отзивите и помощта, която ни оказвате чрез тези медальончета

Публикувано: 07 July 2010 - 04:41 PM
Хаха, Рио на плакат
Ееееей, звезда!! х)) И на моя плюш снимката и тя там
.
Поздрав за идеята! Ще разпространяваме!
Само че май трябва да качите файла в естествения му размер, така е много малък и няма да стане за печат.

Поздрав за идеята! Ще разпространяваме!
Само че май трябва да качите файла в естествения му размер, така е много малък и няма да стане за печат.
Публикувано: 07 July 2010 - 05:43 PM

Това пък е уърдовски файл,но зеленото пак,незнайно защо излиза като мрежа

Брой сваляния: 76
Ако има проблем с тегленето,пишете

Публикувано: 07 July 2010 - 06:23 PM
Понеже лично аз нямам възможност за цветно снимане, но пък черно бяло, колкото искам...добре ли седи черно-бяло или някакъв 2ри вариант?
А разгледах го и оранжевото не се вижда много добре иначе е супер, само утре ще пробвам как се разпечатва и ако е ок ще го лепна, на някой места за които се сещам :)
А разгледах го и оранжевото не се вижда много добре иначе е супер, само утре ще пробвам как се разпечатва и ако е ок ще го лепна, на някой места за които се сещам :)