Турски кангал
Публикувано: 04 January 2008 - 08:01 PM
Цитат
Напротив, стандарта е много точно определен, а колкото до Юзджан, той отглежда кучета, за де ходи да ги бие с други. Иначе е много добър специалист, но търговец и куче-комарджия..
Хайде, от мене да мине - и една снимчица на Юзджан.

За сега толкова. Пък след време може пак да си поговорим за Кангали.
Публикувано: 04 January 2008 - 09:07 PM
[/quote]
Не мисля,че има какво да говориме!Когато председателя на турската федерация г.Хасан Кансервер ти каже на тяхна национална изложба ,моля ви с колегата си да присъствате на масата за записване и да разделяте кучетата на кангали и новата им порода ср.анадолска овчарка( това са тип мастиф),тогава ще поговориме.За акбаша не споменавам ,защото той е ясен и там нямат проблеми с тях.
Пък съгласете се ,че няма защо да разговарям с анонимник ,който развява лист от стандарт.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 04 January 2008 - 10:03 PM
а колкото до листа от стандарт, дето го "развявам". Не развявам нищо, но имам много, което мога да покажа. Да видим кой колко ще си надскочи боя пък после пак.
Хайде, недей с лошо. Не искам да се впрягаш, защото това е признак на слабост. И не си ти, който не ме здържа да се включа и с писане, не само с четене.
Публикувано: 04 January 2008 - 10:21 PM

Публикувано: 05 January 2008 - 12:31 PM
От доста време съм почитател на породата
Много ще ви бъда благодарна ако някой от вас ми даде информация каде из българия може да се види такова животно и по точно в София как вървят цените на кученцата и тн
Предварително благодаря
Публикувано: 05 January 2008 - 12:43 PM
Публикувано: 05 January 2008 - 03:33 PM
Цитат
От доста време съм почитател на породата
Много ще ви бъда благодарна ако някой от вас ми даде информация каде из българия може да се види такова животно и по точно в София как вървят цените на кученцата и тн
Предварително благодаря
Хей, защо сте си избрали Дяволското число като ник !!! Това е лошо, много лошо.
Да в България има кангали, има и кангалоиди, или казано с други думи подобия на такива. Има и много мошеници, които ще Ви излъжат много умело. В София мисля че има едно, подрастващо. Собствениците ми се струват свестни хора, дано не го изхабят.
Ако искате да купите, много внимавайте. Цените варират и сигурно под 500 лв (това го слагам като минимум) няма да Ви поискат без да имате гаранция какво точно купувате.
Публикувано: 05 January 2008 - 04:52 PM
Публикувано: 05 January 2008 - 05:19 PM
Публикувано: 05 January 2008 - 05:25 PM
Цитат
на каква възраст е кученцето
Публикувано: 05 January 2008 - 05:47 PM
Публикувано: 05 January 2008 - 05:59 PM

Публикувано: 05 January 2008 - 06:04 PM
Цитат
Цитат
Да, той е. Развъжда предимно турски мастифи. А защо този с костюма не казва нищо кой е другия българин ???
Защото трябва да четеш целите постове.

Публикувано: 05 January 2008 - 06:10 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Да, той е. Развъжда предимно турски мастифи. А защо този с костюма не казва нищо кой е другия българин ???
Защото трябва да четеш целите постове.
Другия, другия! Не Христозов.
Публикувано: 05 January 2008 - 06:16 PM