Турски кангал
Публикувано: 14 April 2008 - 07:36 PM
Цитат
бъзикам те бе ремзи ,неща кетъл,викам да видя колко точно далеч ти стигат възможностите
за цените на кетъла ....не ми се и помисля ,следваики законите на икономиката цената е средно аритметично между търсенето и предлагането,предлагането със сигурност е слабо ,а предполагам са
добри домашни любимци ,което ще рече че са и търсени
гледах некво филмче как подкарва говеда ,много удобно но как каза илдефранс ,не е за мен .
ремзи снима ли вече кангалчетата
джонсина то моите възможности са кото уиндовса все нови прозорци ∞ :P,малките са 10бр 3 женски и 7 мъжки виж им клипчетата ;)
Публикувано: 14 April 2008 - 07:46 PM
илдюфранс колко му требва на човек да е щаслив и едно куче му стига,но права е 666
Публикувано: 14 April 2008 - 08:13 PM
Имало едно време Темата Кангал и там пишеха 5 човека които не си мереха п те а просто се наслаждаваха на натуралното куче Кангал
После в тази Тема Кангал се намесиха други 5 човека казвам го примерно които решиха да си мерят Сопите
Знаеш имам БОК но не пиша там защото не искам с никой нищо да си меря
Радвам си се на животинката обичам си я и това за мен е достатъчно
Ми да си направим тогава една Тема Комплексари и Интриганти та да си знае всяка жаба гьола
Нека бъдем по добри бе хора кому е нужно всичкото това нещо?
Публикувано: 14 April 2008 - 08:25 PM
Цитат
Имало едно време Темата Кангал и там пишеха 5 човека които не си мереха п те а просто се наслаждаваха на натуралното куче Кангал
После в тази Тема Кангал се намесиха други 5 човека казвам го примерно които решиха да си мерят Сопите
Знаеш имам БОК но не пиша там защото не искам с никой нищо да си меря
Радвам си се на животинката обичам си я и това за мен е достатъчно
Ми да си направим тогава една Тема Комплексари и Интриганти та да си знае всяка жаба гьола
Нека бъдем по добри бе хора кому е нужно всичкото това нещо?
Попитах те ,къде видя нападки към Ремзи от мен ,за да говориш ,че не го толерирам?Напротив,даже се въздържам, примерно когато говори за Френския остров,защото аз го познавам и ще ти кажа ,че колкото ака е настъпвал с извинение ,Ремзи е 20 години назад от него.Така ,че човек трябва да внимава ,какво пише ,като не е на ясно с този отсреща.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 14 April 2008 - 08:47 PM
а ремзито познава ли боби и мен ,това кой с колко години е напред трябва да си личи и не трябва да дава предимство пред друг форумец относно правилата и модерирането

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 14 April 2008 - 09:00 PM
Цитат
а ремзито познава ли боби и мен ,това кой с колко години е напред трябва да си личи и не трябва да дава предимство пред друг форумец относно правилата и модерирането
Джонсън,няма значение с колко години някой е напред и дали го познавам,щом пише глупости ще го отнася.А Ремзи първи аз го посрещнах в този форум отначало и даже се наложи да го защитя пред някакви форумци и той от тогава знае кой съм,аз не се крия.

Публикувано: 14 April 2008 - 09:05 PM
Цитат
ме си ме разбрал точно аз съм на принципа на кръглата маса ,кой кой е не ме интередръса ,всички сме равни ,тва не е форум за запознанства а да се изказват мнения ,било то и погрешни ,да се оспорват твърдения защо в спора се ражда истината ,да четеш мовеш навсякъде на господин еди кой си твърденията обаче да ги обсъдиш или оспориш тука мовеш ,естествено има и сблъсъци на характери ,и тука е работа на модератора да съди безпристрастно ,а не аз познавам този ,и е 20 години пред теб дето не съм те виждал ,ти няма да спориш с него а ше слушаш кво ти разправя така вече не ми харесва ,ако е така мога да си купя книга

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 14 April 2008 - 09:12 PM

Публикувано: 14 April 2008 - 09:19 PM
Цитат
666 с тая глутница ВъЛцИ един КАНГАЛ нямада се справи ;D
Публикувано: 14 April 2008 - 09:21 PM
Цитат
представял съм се точно колкото и ти и двамата пишем с никове ,ти си живестен с некомпетентното си съдене(тва не го казвам аз анонимника а хора които познаваш и те познават) а съм безизвестно име в киноложките среди(гордея се с това поне що се отнася за бок) това че теб те знаят а мен не не ме прави анонимник

Публикувано: 14 April 2008 - 09:30 PM
Цитат
Цитат
представял съм се точно колкото и ти и двамата пишем с никове ,ти си живестен с некомпетентното си съдене(тва не го казвам аз анонимника а хора които познаваш и те познават) а съм безизвестно име в киноложките среди(гордея се с това поне що се отнася за бок) това че теб те знаят а мен не не ме прави анонимник
Е последно,щом ме познаваш би трябвало да знаеш ,че много добре знам кой си,ти се криеш от другите комшу.

Публикувано: 15 April 2008 - 05:31 PM