Турски кангал
Публикувано: 23 April 2008 - 02:39 PM
[quote author=ildefrance link=topic=3399.msg373415#msg373415 date=1206721057]
[quote author=JONSANA link=topic=3399.msg373361#msg373361 date=1206717744]
един бе казал че качествата се проверяват със бои ,даже не си спомням добре обаче намекна че дори кангалите от програмата за опазване на гепардите са такава линия [/quote]
кой го е казал това. той е абсолютна глупост!!!!!!!!!!!!!!
няма такова нещо. нека да го докаже. а пък аз ще предам на г-н атанасов, той ще се свърже с неговата позната дето работ п програмата и тогава ще стане весело.
абе що всеки се навира там дето не му е работа?
[/quote
[/quote]
Е, и ?!
къде пише, че съм нарекал някого идиот или както и да било ???
Публикувано: 23 April 2008 - 02:39 PM
Цитат
Цитат
ако онур е регистриран там заради определни хора а не просто да сподели нещо за кангала нека си пише ,тъкмо няма да им пречим
за да се пише тук не е нужно да се съдеиства където и да е било,нито да си приятел на някого ,ти как пишеш тук?
......междъ другото там се изказват за пишещите тук по един не много приятен начин,ако съм тънкообиден заслужават да ги надрънкам едни ама хаиде ние незначителните нямаме право да се обиждаме за разлика от светилата
много поздарви на хлебаров ...и му кажи че още не е изтрил тва де трябваше
здрасти джонсан,
мене ме нямаше малко и гледам, че нещо сте се захапали с академика от средноазиатците.
Джонсън ти сам виждаш, че правда няма никаде.
Бозко ти каза, че онур канли се е регистрирал там по покана на г-н атанасов. Как да се регистрира тук, като г-н Атанасов не пише тук и естествено не може да покани онур тук.
Ти сам казваш, че там си баннат. Тук други са баннати такъв е живота.
А пък да ти кажа честно не виждам какво може тук онур да пише тук само се карате и заяждате. Един му е криво, че някъде го баннали, друг злобее, абе сбъркана работа.
Освен туй тук май се толерират боевете с кучета??? Като чета тук там, особено при азиатците. Пък и тук не ми е ясно защо например ще се внасят турски мастифи от хора дето уж са развъдчици на кангали. И аз например харсвам кавказки овчарки, ама ако кажа че се занмавам с кангали и пиша в тема за кангали, няма да намесвам други породи особено когато имат малка разлика помежду си и незнаещите могат много лесно да бъдат подведени. а и мастифите обикновено ги търсят идиоти, а не хора дето наистина обичат кангала. кангала е кангал!
бързо забравяш кво си писал :rolleyes:
Публикувано: 23 April 2008 - 02:51 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ако онур е регистриран там заради определни хора а не просто да сподели нещо за кангала нека си пише ,тъкмо няма да им пречим
за да се пише тук не е нужно да се съдеиства където и да е било,нито да си приятел на някого ,ти как пишеш тук?
......междъ другото там се изказват за пишещите тук по един не много приятен начин,ако съм тънкообиден заслужават да ги надрънкам едни ама хаиде ние незначителните нямаме право да се обиждаме за разлика от светилата
много поздарви на хлебаров ...и му кажи че още не е изтрил тва де трябваше
здрасти джонсан,
мене ме нямаше малко и гледам, че нещо сте се захапали с академика от средноазиатците.
Джонсън ти сам виждаш, че правда няма никаде.
Бозко ти каза, че онур канли се е регистрирал там по покана на г-н атанасов. Как да се регистрира тук, като г-н Атанасов не пише тук и естествено не може да покани онур тук.
Ти сам казваш, че там си баннат. Тук други са баннати такъв е живота.
А пък да ти кажа честно не виждам какво може тук онур да пише тук само се карате и заяждате. Един му е криво, че някъде го баннали, друг злобее, абе сбъркана работа.
Освен туй тук май се толерират боевете с кучета??? Като чета тук там, особено при азиатците. Пък и тук не ми е ясно защо например ще се внасят турски мастифи от хора дето уж са развъдчици на кангали. И аз например харсвам кавказки овчарки, ама ако кажа че се занмавам с кангали и пиша в тема за кангали, няма да намесвам други породи особено когато имат малка разлика помежду си и незнаещите могат много лесно да бъдат подведени. а и мастифите обикновено ги търсят идиоти, а не хора дето наистина обичат кангала. кангала е кангал!
бързо забравяш кво си писал :rolleyes:
да-а-а, така е. когато някой търси мастиф (имам предвид турски) го търси, за да го използва за бой с кучета.
не съм казал, че ти си идиот, но явно си от тази категория хора и го приемаш като лична обида.
ами какво да ти кажа, това е моето мнение, в което вярвам абсолютно - всеки, които използва кучета, за да се бият с други кучета за мене е изродено човешко създание и в случая идиот дори трябва да звучи като комплимент.
Но аз вярвам, че ти не използваш кучета за бой и не си привърженик на такива работи, така че грешно си се припознал.
Ремзи, ти не си ИДИОТ !
хайде, довечера пий една малка за кангалите.
Публикувано: 23 April 2008 - 04:20 PM
Публикувано: 24 April 2008 - 05:35 PM
кангала нашенец маи ,родопчанин преполагам по жителство ,благодаря на изпращащия ми я

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 24 April 2008 - 05:56 PM

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 24 April 2008 - 05:58 PM
Публикувано: 24 April 2008 - 08:14 PM
Цитат
Естествено! Източните Родопи са хубави ;)
Публикувано: 24 April 2008 - 08:20 PM
P.S: Jonsana, Jenda se namira v grad Kardjali. Nali predi nyakolki dni ti si slagal edin link za selo 'Bezvodno', ima samo 2 km mejdu dvete sela ;D. Rayona e pılen s vıltsi, daje sa yadeli magareta, koni i oftse na nashi poznati. :( Eto vi snimkite;
Публикувано: 25 April 2008 - 08:02 AM
Цитат

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 April 2008 - 08:08 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!