Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Е т'ва не е ли малко тъпо,в смисъл да отучваш кучето от нещо,което му е вродено и в крайна сметка за което се ползва.То пък и иначе оправия нема :rolleyes: :rolleyes: ;D
ми тъпо незнам дали е точната дума ,прадоксално е малко да ,ма пък представи си ремзито да бе оставил мопса на кангала?
ми то затуй който гледа кангали, не гледа мопсове :blink:
добре а като видя да дави гончето ?казах или трябва да няма кучета или да можеш да го контролираш
я виж, моето гонче не го дави :P
;Dауа ремзи ,моита пък един път ми отгледа едно бараче ,ама не е там работата ,първо искам да кажа че кангала не мрази физиономиите на гончетата ,под гонче в баира разбираи куче преследващо дивеч със глас ,набижаващо към стадото ,ако твоито не опита поне да сдави гочето в този момент ,за мен то не е чобанско ,всяко куче би възприело подобно поведение като заплаха ,а кангала за разлика от другите е прекалено добър,казах ,останалите ми кучета чуят ли гончета впускат се десет метра и почват да облаиват яростно ,гончетата не са смели и аман заман заобикалят ,кангала залаеле ли вече е тръгнал ,бяга много по бързо от кое да е гонче (още повече то вече е гонило понякога с часове ) ,настига го много бързо и онова в повечето случаи се обръща да се бие по скоро брани ,но няма значение ,казах ти че оставя само тези дето легнат на земята ,поседи малко покраи тях и се върне обратно ,бие ли се брани ли се ,бяга ли ,даже не ги дави като чобанско ,понеже са му дребни и през гръбнака ги е захапвал
с моите също е ставал сакатлък ,гончетат не спазват много иерархията при хранене ,невинаги живеят на кошарата ,понякога при разгонена кучка също ,нагона се оказва по силен от инстинкта за оцеляване и тн т