Турски кангал
Публикувано: 18 May 2008 - 08:16 PM
Публикувано: 18 May 2008 - 08:19 PM
Цитат
ама ти от тука ли чакаш да са влюбиш в кангала бре. :o
кой й тоз дето ще ти възбуди любовта. :huh:
и аз затуй влязах, ама като няма нищо серьозно, кво друго остава освен да я караме на майтап.
хей, ако си тук още, сега ще ти пратя нещо на лични да гледаш и да се кефиш.
ако си точен пич, после ша почерпиш.
Публикувано: 18 May 2008 - 08:29 PM
Публикувано: 18 May 2008 - 08:35 PM
Цитат
ся!
има няколко момента дето аз трябва да ти кажа.
първо, че на лични ти пратих един куп информация, ама явно съм збъркал, щом питаш за малаклъ. язък дето се хабих за тебе.
второ, по малаклъту е спецялист ремзито - той ги разбира тез дето се използват за бой. мене те не ме ингтересуват, не ги обичам и мразя хора дето имат слабост или се занимават с таквиз работи.
и накрая да те питам макар че май ми стана ясен - за кво туй туй малаклъ бре, майка ти затуй ли тъй хранила да си даваш парите за изроди :huh:
Публикувано: 18 May 2008 - 08:42 PM
2-ро Братовчед ми си търси Кангал или Малаклъ за стадото ( крави ) и ме помоли да му уредя нещо а не за някакви комплексарски боища
3-то съм на 15 години .. Поздрави
Публикувано: 18 May 2008 - 08:45 PM
Цитат
2-ро Братовчед ми си търси Кангал или Малаклъ за стадото ( крави ) и ме помоли да му уредя нещо а не за някакви комплексарски боища
3-то съм на 15 години .. Поздрави
1-во моля.
2-ро за кво муй на братовчед ти малаклъ. да търси кангал апък ако й серьозен, ша са опитам да измисля нещо.
3-то личи си, че си зелен откъснат затуй като четеш внимавай и се мъчи да мислиш.
хайде, гледай ся туй дето ти г пратих, пък ако имш питане, питай - ремзито ша помага ;D
Публикувано: 18 May 2008 - 09:05 PM
Публикувано: 18 May 2008 - 09:35 PM
и кучето ми се казва джуки ама ги няма тия увиснали устни на малаклъ
ето ти малаклъ ;)
Публикувано: 18 May 2008 - 10:00 PM
Цитат
да не му искаш някой лев, че ще го оставиш без закуска
по точно му обясни за малаклъ,а аз ще му обясня за КАНГАЛ
мисля че имам право щом ги притежавам,когато имам малаклъ и за малаклъ ще отвориш нова тема и ще цвъкаме снимки ти ще си по теорията а аз ще обеснявам кво правят в действителност
а за карикатурката мисля че си я обърнал обратно
аз не съм на твоите години нидей сига да съ злагаш,не на всеки е като твоя
нормална каркатура ;D
ремзиоглу, пак бъркаш коловоза.
ся, кво пак да ти се обяснявам като нещипана мома ли.
ти явно от дума не хващаш. не са впрягай от картинката, дето г-н Лайката я изтрил. важното е човек да си вярва :yahoo:
няма такава песен - урок без пари. малкия ша си плати - поне една кутия цигари или айде от мене да мине - може само една баничка ;D
Публикувано: 18 May 2008 - 10:01 PM
Цитат
о-о-о, майтапчия! марха ба!
не уреждам бе - много мий висока цената щото съм посредник ;D
Публикувано: 18 May 2008 - 10:10 PM
Цитат
да не му искаш някой лев, че ще го оставиш без закуска
по точно му обясни за малаклъ,а аз ще му обясня за КАНГАЛ
мисля че имам право щом ги притежавам,когато имам малаклъ и за малаклъ ще отвориш нова тема и ще цвъкаме снимки ти ще си по теорията а аз ще обеснявам кво правят в действителност
а за карикатурката мисля че си я обърнал обратно
аз не съм на твоите години нидей сига да съ злагаш,не на всеки е като твоя
нормална каркатура ;D
Ремзи очаквам от теб да вкараш в БГ еднин хубав чифт малаклъ да отворим тема и да съм първия купувач от първото кучило :P
Публикувано: 18 May 2008 - 10:11 PM
Цитат
а посредничиш значи ми те посредниците наи добре от цялата далавера ми се струват че печелят ;D
хаде бе. ти ся на мезе ша ма зимаш. :huh:
казах ква мий цената и хоп -само за туй ша ма ядеш. :angry:
туй е бизнес бре. то си е тайна само между мене, клиента и стопанина.
питай да ти каже някой дето съм го "обул" с висока цена и ся ма псува, че пушак са дига. ;D