Включвам се единствено поради факта, че в последно време в отделните форуми към сайта на
http://dog.bg/ се спекулира с името ми.
За пръв път се регистрирах на
16 Април 2005 г. След поредица от конфликти, едно или две отказвания от моя страна и молба за ново включване като участник, на
6 Юни 2007 година окончателно престанах да посещавам форумите, а както разбрах по късно ми е била дадена и забрана за влизане.
По молба на мой познат се регистрирах отново на
1 Юни 2008 г. като обещах, че ще започна да пиша от
6 Юни една година след спирането ми.
От момента на повторната си регистрация пряко следя това, което се пише в темите, които са предмет на интересите ми. Стилът на изказ, дилетантството в редица коментари, прекалено принизеното ниво на словесна комуникация ме убедиха, че не трябва да се включвам. За съжаление хора, които не ме познават или най-малкото аз не познавам, все повече намесват името ми и то по начин, който без да коментирам дали им прави чест, на мене не ми е приятен.
Не искам да бъда превръщан в център на внимание и тогава, когато на някого някой е задал неудобни въпроси или направил неприятен за него коментар, това да бъде свързвано с мене.
За да се споменава името ми това предполага, че ако не ме познавате, поне ме знаете. Ако някой има нещо към мене може да ме намери на електронните ми пощи, посочени в личния ми сайт. Освен това аз съм регистриран и пиша във форума на
киноложко сдружение София -
http://forum.dogbg.com/, а така също и във форума на
Български Киноложки Клуб за Българско Овчарско Куче.
Не свързвайте други лица и коментари с моята личност и с това, което аз мога и бих казал.
Пиша под името си
Николай Атанасов, а ако някъде съм регистриран с псевдоним,
винаги посочвам в коментарите си истинското си име.
Тъй като в този форум има тема, която аз съм създал, мислех това ми обръщение да бъде именно в нея. Правя го тук по една единствена причина. Обръщам се към пишещия като
Ремзи, а някъде и като
Еждан.
Господине, Вие се обърнахте към мене пряко един или два пъти в друг форум. Като изключим настрани факта, че без да ме познавате не спазихте елементарния етикет на комуникация, вие предприехте някаква косвена атака срещу мене къде с подмятания, къде с намеци, свързани с личността ми. Няма да коментирам дали това Ви прави чест или не. Но ако уважавате себе си, престанете или ако имате нещо спрямо мене знаете къде можете да ме намерите.
Много пъти съм казвал, ще си позволя да го кажа и сега: Аз не губя от това че някой ме намесва тенденциозно и не добронамерено. Но и той самият не печели нищо от този си акт.
Съжалявам, че вместо да стана съпричастен с коментари по темите, които са предмет на научните ми дирения, трябваше да се впускам в лични беседи, но се надявам, че който има поне малко интелект е разбрал думите ми.
Николай
АТАНАСОВ