Турски кангал
Публикувано: 19 February 2008 - 06:46 PM
Ровшан, колко кила е?
;D
;D
Публикувано: 19 February 2008 - 08:35 PM
и в разград има по 150лв и тях ги водят "чистокръвни" на 20км до лозница ;D
Публикувано: 20 February 2008 - 05:24 PM
:blink: онур канлъ, сравни моя мъжкар и неговия ;)
Публикувано: 21 February 2008 - 06:57 PM
Здравейте на всички
Случайно попаднах на форума ви и съм очарован,мойте поздравления страхотна работа сте свършили доста ми допадна :->)
Ще ви бъда много благодарен ако ми кажете къде мога да намеря материали за кангала,влюбен съм в това куче и искам да науча повече за него,ще се радвам и на видео материали :blink:.
Благодаря ви предварително,продължавайте да подържате темата ,следя я с интерес :namigam:
Случайно попаднах на форума ви и съм очарован,мойте поздравления страхотна работа сте свършили доста ми допадна :->)
Ще ви бъда много благодарен ако ми кажете къде мога да намеря материали за кангала,влюбен съм в това куче и искам да науча повече за него,ще се радвам и на видео материали :blink:.
Благодаря ви предварително,продължавайте да подържате темата ,следя я с интерес :namigam:
Публикувано: 21 February 2008 - 08:45 PM
Здравей Светлъо поздрави и от нас почитателите на Кангала
Аз все още нямам такова куче но скоро да се надяваме че ще му се радвам
При мен беше любов от пръв поглед и колкото повече научавам за породата толкова повече и ги заобичвам
Тук сред нас има един човек към който можеш да се обръщаш за кангала и най точно ще ти каже
Ремзи :yahoo:
Аз все още нямам такова куче но скоро да се надяваме че ще му се радвам
При мен беше любов от пръв поглед и колкото повече научавам за породата толкова повече и ги заобичвам
Тук сред нас има един човек към който можеш да се обръщаш за кангала и най точно ще ти каже
Ремзи :yahoo: