Турски кангал
Публикувано: 09 March 2008 - 10:31 PM
Публикувано: 09 March 2008 - 10:59 PM
Чета с интерес темата,но забелязвам,че се унасяте и много не сте на ясно с нещата.Остров Франция е прав.Много често хвалите разни снимки на кангали,които не са баш в стандарта.Пускате често снимки на мастифоподобни глави и се прехласвате.Има си абсолютен стандарт утвърден от Турската федерация.Стига съм досаждал.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 09 March 2008 - 11:13 PM
Публикувано: 10 March 2008 - 09:09 AM
Цитат
:'(ремзи не ми се обиждаи ,радвам се че имаш висока самооценка за кучетата си ,тя е наи важна ,не тази на останалите ,съдии, форумци.Може и да греша ти бая снимки си пуснал и не ми се рови назад ,едно куче беше с права опашка даже.не сум спец ти по ги разбираш ,на мен ми харесват онези с дръпнатите очички ги има едни ,доста по леки ,имат поглед на питбул.мад макс беше пуснала ниаколко такива снимки маи
пп: Няма ли ниакои които да няма толкова висока самооценка за кучетата си ?Белким с него се разберем,Ремзито ясно че са му класни и ще иска маика ми и баща ми за тях

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 10 March 2008 - 09:38 AM
Публикувано: 10 March 2008 - 11:01 AM
Цитат
Цитат
на мен ми харесват онези с дръпнатите очички ги има едни ,доста по леки
Ами точно те са и кангали. това за очите е белег за породата, а има и практическо обяснение защо са такива. Ей такива, като на това:

А и цената не е чак толкова страшна.
А, пропуснах нещо - Куче по обява НЕ СЕ КУПУВА !!!
Публикувано: 10 March 2008 - 11:05 AM
Публикувано: 10 March 2008 - 12:42 PM
Цитат
Чета с интерес темата,но забелязвам,че се унасяте и много не сте на ясно с нещата.Остров Франция е прав.Много често хвалите разни снимки на кангали,които не са баш в стандарта.Пускате често снимки на мастифоподобни глави и се прехласвате.Има си абсолютен стандарт утвърден от Турската федерация.Стига съм досаждал.
Този де снимах в ринга или този извън него?
Пък и не съм им бъркал в устата ,мерси ;Dне стига ,че ме хапаха нашите си ,пък и кангал да ме хапе... ;DАз не разбирам и нямам претенции ,просто ме удивиха са размери.И Изобщо не досаждате ,напротив :palec:

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 10 March 2008 - 12:48 PM
1.Знам че е забранен износа на тази порода кучета от Турция и в случай че хванат някой на Турска граница глобата е доста солена.
2.Как ако това е вярно попаднаха в България такива кучета.
Знам също че са доста умни.Най-интересния факт който съм чувала за куче от породата Турски кангал е от 1 турски шофиор на ТИР.Той разказа че в гража на фирмата в която работи има такова куче и то е вързано точно под таблото където са закачени ключовете на всички камиони.В мномента в които шофиор посегне към друг ключ а не към неговия кучето започвало да ръмжи.
Публикувано: 10 March 2008 - 01:01 PM
Цитат
На поста ми на 30 страница със снимките дето съм сложил,на последните ,едно момче със синьо яке държи едно грамадилище.Аз за него говорех .На последната снимка пък имаше нещо подобно ,май женско,дето се лае с азиатеца и овчарското

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 10 March 2008 - 01:32 PM
Публикувано: 10 March 2008 - 01:34 PM
Публикувано: 10 March 2008 - 03:01 PM
Публикувано: 10 March 2008 - 03:18 PM
Публикувано: 10 March 2008 - 05:11 PM