Турски кангал
Публикувано: 14 March 2008 - 05:49 PM
Цитат
абе мад макс кои ти е дал право да ме пускаш в нета ? ;D

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 14 March 2008 - 05:52 PM
Публикувано: 14 March 2008 - 06:07 PM
с теб сме си бая лика прилика маи и аз си падам по гончета и казвам че не можеш да разбереш по снимка...е ниакои работки може да виднеш ама като човек изпробвал и изпропродал сума ти кучета сигурно си разбрал ,че и на живо да го видиш не е гаранция ,аз даже и кат видя как гони понякога не вярвам ;D
мисля че ти бъркаше довчера двата щата развъждач и търговец ама хаиде ,всички кучета ли са твое производство ....за ловните съм убеден че не са ,не може да са ,просто неможеш да обучиш толкоз кучета ,а ти гледам пишеш свинар ,заичар
за кангалите ако имаш право като собственик на кангали да се изхвърлияш.че ти ли си единствения собственик?в България?има хора де прекарват по умнаисе часа ежедневно с кучетата си ,имат ги от преди теб ,имат ги в баира с овцете и вълците ?ти му разправяи на този че си разбирача,ставаш като кинолозите маи от тех по гиолеми няма ,те казват кое истинско и кое менте

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 14 March 2008 - 06:29 PM
Публикувано: 14 March 2008 - 07:19 PM
ти юрук ли си?доколко знам те са пастири номади

Публикувано: 14 March 2008 - 07:29 PM
Публикувано: 14 March 2008 - 07:38 PM
Ше ти сеифна един текст можеш ли да ми преведеш
Иси седи там щото в родопите паша има ама фураж нема ,Разград си е в житницата направо
пп то било за мад макс ....на англииски е
The Aydinli and Yörük were organized in tribes, large political units of some 1000 people, some of them, such as the Karakoyunlu (=People with Black Sheep), known already since the 13th century (Sümer 1967), but already in the fifties these tribes no longer had significance as political units.
http://www.biltek.tu...lik06/16827.jpg

Публикувано: 14 March 2008 - 08:15 PM
МОД:ТУК Е ТЕМА ЗА КАНГАЛ, А НЕ ПРЕВОДИ.ТЯХ ЩЕ СИ ГИ ПРАВИТЕ НА ЛИЧНИ.

Публикувано: 14 March 2008 - 08:46 PM
Публикувано: 14 March 2008 - 09:00 PM
мод това си бе във връзка с кангала по някакъв начин....да нямаш афинитет към турския език ,немисля че е лошо да могат хора не вдеващи многообразието от турските кучета (тва и ти го каза) да понаучат нещо?Нали?
стана ми странно че си оставил текста на англииски които оставих за мад макс ...там маи вече си е офтопик ,ама ми стана любопитно с тва каракоиунлу (мяса ми на кракачан)

Публикувано: 14 March 2008 - 09:24 PM
Публикувано: 15 March 2008 - 06:55 AM
Цитат
Кангала и Акбаша не са отделни линии, а отделни и различни породи.
Кучето на снимката има дефекти, свързани с метаболизма. Ха да видим дали ще ги забележите и кажете на какво се дължат.
Качвайте стойностни снимки, а не само да правите калабълък.
Публикувано: 15 March 2008 - 04:40 PM
юруците че са номади номади са(то в превод тва значи маи) ,обаче в турция има такъв етнос ,нещо като наще каракачани ,даже имат и тяхно си куче маи ,доколко ме осветли ремзи,нее кангал...всъщност не ми е много ясно
Кажете вие господин Атанасов ,аз поне не претендирам да вдевам,знам кво ми харесва ,без да знам защо понякога
Я пуснете няколко снимки и на другите му там линии и ни обяснете разликата.

Публикувано: 15 March 2008 - 05:06 PM
Цитат
знаеш ли че прабългарите (аспаруховите) са рода с тях ,аспарух дали не е докарал алабаи тука ;).ся кво ми хрумна ,ако на некои му заприлича бок на азиат ,можем да са оправдаем малко а ;D ;D