Най-идиотското нещо
Публикувано: 25 May 2008 - 07:09 AM
- Момиче това е каракачанка нали?
Аз се обръщам да огледам за каракачанка, но уви никъде около нас няма друго куче! Жената очевидно видяла, че нещо не вдявам за какво ми говори и отново подвиква :
-Това до тебе дето е !
-Ами не това е голдън ретривър ;D
-АААА ясно...Аз понеже търся мъж за моята, тя е между немска овчарка и каракачанка и си викам я какъв хубав мъж си намерих!!!
- (тъпо мълчание от моя страна)
-А това другото е хъски, нали?
:o :o :o Ето тогава вече ми идваше да се застрелям!!!
Преценете сами колко кучетата ми приличат на хъски и каракачанка!
http://i236.photobuc.../Picture298.jpg
http://i236.photobuc...icture307-1.jpg
Публикувано: 25 May 2008 - 09:42 AM
Едни от забавните наименования на кучето ми(женска тигрова Боксерка на година, месец и 15 дена :) ) са кючекчийка, защото като започне да се радва така си мята дупето, по-добре от циганките ;D, викат й по-много начини, ама вчера ни казаха "истеричка", защото лае един мъжки Боксер постоянно, лае,лае,лае, няма млъкване, незнам какво му говори ;D Може би : "Ей, Марк, ти може да си ми прадядо бе ;D "
Скоро бяхме на плажа малко да побяга и идва 1 момче, към 23 годишен, и ме пита търсиш ли си мъж, аз отговарям, че в момента е малка за мъж и той каза, че имал Боксер и ако съм искал да стане нещо да кажа... При, което следва 1 изречение : Ама е от Боксерите с по-дълги муцуни, защото е смесен с питбул и аз много се ядосах и казах, че не искам да меша породата още и ако нещо ще става ще бъде с чист Боксер :blink:
А проблема на Васко и моята Тара много пъти я бъркат с женско куче, дори хората от махалата, които съм им казвал 1000 пъти, че е женска и викат : Ах какъв голям си станал, красавец... При, което аз пак : КРАСАВИЦА, женска е !!!
А много смешно ми стана 2-3 пъти, когато ме питаха: Това Немски дог ли е ? Аз отговарях : Не,боксер е , Немския дог е мнооого по-висок и ми ставаше много смешно, защото въпроса беше зададен от кучкари ;)
Публикувано: 25 May 2008 - 05:26 PM
Публикувано: 26 May 2008 - 08:28 PM
Публикувано: 26 May 2008 - 09:17 PM
Веднъж разхождам Клеър (хъски на 6 мес.) и едно момче "Леле, какъв хубав ЛАБОРАТОР!!!!" Аз:Не е ЛАБРАДОР, сибирско хъски е! След което момчето ме убеждаваше, че е ЛАБОРАТОР и са ме излъгали за породата, но аз го подминах.
Публикувано: 26 May 2008 - 09:44 PM
Цитат
;D
Публикувано: 27 May 2008 - 09:52 AM
Имало е и такива, които са го смятали за боксер :rolleyes:...не ги броя вече и вече не отговарям :huh:

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 27 May 2008 - 11:40 AM
Цитат
;DИзтече ми грима от лицетооо,хихихих....

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 27 May 2008 - 05:53 PM
МНОГО Е МАЛ1К ОЩЕ,ВИКАМ АЗ.КАТ ОПОРАСНЕ,ДА ИЗЛЕЗНАТ ПО-ГОЛЕМИ КУЧЕНЦАТА ;D ;D ;D ;D
КАЖИ НА БАТКО ТИ ДА СЕ ОБАДИ ;D ;D ;D
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,ВИКАМ АЗ :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Моля, не пиши с главни букви и не злоупотребявай с емотиконките.
мод

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 27 May 2008 - 09:34 PM
-Добър ден,казва той и аз съответно поздравявам.
-Каква порода е кучето,много е сладко ?
-Български пекинез,отговарям аз.
-Колко е голям?
-На 6 месеца.
-Моята кучка след няколко месеца ще се разгони,искаш ли да станеме сватове ?
Аз след дълго оглеждане на кученцето му най-накрая питам.
-А Вашето кученце каква порода е ?
И съответно отговора:
-Смес между пинчер и йорки,но искам кученцата да станат по-космати,че да заприличат напълно на йорки.
След този отговор аз буквално се хванах за главата :rolleyes: и следователно отговорих:
-Ами аз мисля лятото или есента да си кастрирам кучето,така че ще го лиша от възможността да стане татко.
При което получих отговор.
-Дано да те кастрират и тебе,ти си ненормална,кучето ти ще стане дебело и много грозно,то трябва да усети какво е да си баща.
Последната реплика я предавам само отчасти,т.к. отнесох и някоя псувня като споменах кастрацията. Та това е случая с тази смеска,преди няколко дни ми сватосваха кучето и с булонка.
Публикувано: 27 May 2008 - 11:02 PM
Ние с Лиза се спираме да си 4акаме на светофара и както винаги я накарах да седне, при което мъжете ми похвалиха, че кучето ми слуша и взеха да задават дежурните въпроси за породата на Лиза, дали е добър пазач, колко е голяма и как се казва. След като им казах името на Лиза, единият мъж ме пита:
- Ку4ето мъжко ли е или дамско?
Пожелаха ми лека приятна ве4ер и си тръгнаха, а аз останах да си 4акам да светне зелено смеейки се на глас.
Публикувано: 27 May 2008 - 11:28 PM
Публикувано: 28 May 2008 - 10:05 AM
Бягам от магазина за вкъщи, оставила съм нещо на котлона и бързам. Ама нали съм малко спънат кон и паднах. Ударих си коляното в един камък и страшно ме заболя, направо ми причерня. Кварталната кучка, Тара, като се спусна към мен, почна да ме ближе за коляното от което течеше малко кръв. Не можех да се изправя, защото ме болеше много. Един човек ме видя и дойде към мене да ми помогне да стана, само че Тара не дава да се приближи. Ръмжи, лае, спуска се и човека гледа учудено и ме пита дали кучето е мое. Аз му казах, че не е, но целия квартал си го гледаме и го храним. Той се засмя и каза " май те пази ". Аз също се засмях и казах да не се притеснява, че след малко ще се изправя. И кучката легна до мене и седя докато не станах и не заминах.
Публикувано: 28 May 2008 - 10:48 PM
- а здравеи мо4е
- това е пут бил нали ( може би искала да каже пит бул ама не пут бил си беше)
-не това е джак ръсел териер
-е как не е пут бил виж го точно на вълче си прилича ;D
- ама момче я ми го даи аз да го гледа ти си твърде малук за този пут бил ;D ;D
- госпожа моля ви се ьодете си (тя ми дърпа каи6ката а аз към мене и така около 2 мин и накрая се развиках и тя си отиде )
Публикувано: 28 May 2008 - 10:53 PM
Публикувано: 31 May 2008 - 11:22 AM
-не кавказка е :huh:
следващият човек:
-ехаа това каракачанка ли е
-абе хора вие не можете ли да различите една кавказка от каракачанка :huh: :huh:
писнало ми е на всеКи да повтарям,че кучето ми е кавказка,а не каракачанка :huh:
Публикувано: 31 May 2008 - 11:30 AM
-Аааа, какво хубаво бебе хъски, точно като истинските хъскита-кафяво (?!?!)
Аз седя и си мълча, че да не остане много дълго въпросния господин, той пак:
-Ама очите му различни ли ще станат, понеже знам че чистокръвното хъски има различни очи. :huh:
Това с очите вече за 15ти път го чувам, от както съм взела Джек и като се реша да обяснявам се намира някой голям разбирач, да обяснява как не съм права и нищо не знам. ;D