Помощ за износването и раждането
Публикувано: 02 May 2010 - 10:12 PM
- Трябва ли да й давам някакви витамини и минерали по време на бремеността?
- Да намалим ли разходките и натоварването/всеки ден правим около 10 км, аз с велосипед/
- Трябва ли по някакъв начин да подготвя мястото на раждането?
- Първи грижи за майката и новородените?
Приемам и всякакви съвети относно поставените проблеми!!!
Породата е Немска овчарка и затова поставих въпроса тук. Ама май обърках мястото. Ако е така съжалявам.
Публикувано: 02 May 2010 - 11:06 PM
Публикувано: 03 May 2010 - 09:04 AM
Публикувано: 03 May 2010 - 10:25 AM
dafi_dimo, в 03 May 2010 - 07:29 AM, написа:
Мога ли сега докато е бремена да я обезпаразитявам/вътрешно и външно/?
Не е лошо на тези въпроси да ви отговори ветеринаря, който я лекува!

Публикувано: 07 May 2010 - 06:25 PM
Нека ми пишат в темата само тези, които имат какво да кажат!
Благодаря Ви!!!
Публикувано: 09 May 2010 - 10:05 PM
dafi_dimo, в 07 May 2010 - 04:30 PM, написа:
И как точно ще разберете, дали сте попаднали на някой ЗНАЕЩ?

Публикувано: 13 May 2010 - 07:21 PM
Публикувано: 13 May 2010 - 07:34 PM

Every man dies,not every man really lives
Публикувано: 13 May 2010 - 07:41 PM
Гледам я на двора. Никога не я вързвам. Как трябва да подготвя къщичката й? Доколко трябва да се движи по време на бремеността? и т.н.
Смятам,че на всички тези въпроси е трябвало да имаш отговор преди да заплодиш клетото животно!
Не очаквай поущтрение от пишещите тук ... повечето сме развъдчици или разполагаме с породисти кучета с които се работи по всички правилници и изисквания на клуба и сме твърдо ПРОТИВ безцеремонното и непланирано според всички изисквания за здраве,характер и породна принадлежност размножаване на кучета с неясни пройзход , здраве и темперамент !
Публикувано: 13 May 2010 - 07:53 PM
Така, че Вие "богопомазаните", Моля ви прескачайте темата ми.
Публикувано: 13 May 2010 - 09:35 PM
dafi_dimo, в 13 May 2010 - 05:23 PM, написа:
На това може само да се надявате, и просто няма как да се случи обаче, за ваше съжаление!!!
А кучката и бъдещия горд татко имат ли задължителни снимки за дисплазия, и минали ли са работен-задължителен изпит???
П.П.Не за друго, ми шурито да е спокоен, че родителите на бъдещото му кученце са здрави, и с уравновесен характер

Публикувано: 13 May 2010 - 10:31 PM
ShiBumi_GirL, в 13 May 2010 - 05:26 PM, написа:
И аз имам въпрос.....
Във всяка тема това ли е най-важно?Дали кучето е с родословие?А ако не е да го оставим ли?Айде вече да се вземем сериозно.За въпроса с родословията има отделна тема....................................................................................................................
Публикувано: 13 May 2010 - 10:39 PM
Публикувано: 13 May 2010 - 10:44 PM
mik, в 13 May 2010 - 05:46 PM, написа:
Гледам я на двора. Никога не я вързвам. Как трябва да подготвя къщичката й? Доколко трябва да се движи по време на бремеността? и т.н.
Смятам,че на всички тези въпроси е трябвало да имаш отговор преди да заплодиш клетото животно!
Не очаквай поущтрение от пишещите тук ... повечето сме развъдчици или разполагаме с породисти кучета с които се работи по всички правилници и изисквания на клуба и сме твърдо ПРОТИВ безцеремонното и непланирано според всички изисквания за здраве,характер и породна принадлежност размножаване на кучета с неясни пройзход , здраве и темперамент !
Как от два ,три поста,установихте че кучетата са с неясен произход,здраве и темперамент,или пък че заплождането е безцеремонно и непланирано?Ами ако аз заявя същото за вашите заплождания(за които в действителност не зная нищо)?Вече наистина почвам да се дразня,господа развъдчици................