Здравейте!
Отварям нова тема,защото искам да си купя кон порода"рисак" за езда(любителска),но все ми казват,че те не са добри за езда....
Нямам много опит с конете(моя собствен е м/у хановер и източно българска),но ми е чудно как може да ми предлагат кон кръстоска с арденец за езда,а рисака да е по-лош
Ще съм благодарна от мненията и от опита ви !
Порода Рисак Стават ли заезда?
Публикувано: 07 May 2010 - 06:04 PM
Че рисаците са ездитна порода :) създадена само и за езда
И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Публикувано: 23 October 2010 - 02:37 PM
radosveta_p, в 03 May 2010 - 04:47 PM, написа:
Здравейте!
Отварям нова тема,защото искам да си купя кон порода"рисак" за езда(любителска),но все ми казват,че те не са добри за езда....
Нямам много опит с конете(моя собствен е м/у хановер и източно българска),но ми е чудно как може да ми предлагат кон кръстоска с арденец за езда,а рисака да е по-лош
JAGUAR E CHISTO KRAVEN FRENSKI RISAK TOI PECHELI SASTEZANIYA KAKTO S DVUKOLKA TAKA I (MONTE),A TO E TOVA KOETO SE VIJDA NA SNIMKATA EZDA-KOI KAZA CHE RISACITE NE STAVALI ZA YAZDENE???
Страница 1 от 1