Бък - питбулът с нежно сърце! спешно търси временен или постоянен дом
Публикувано: 25 August 2010 - 09:27 PM
Caya, има ли вести ?
Публикувано: 26 August 2010 - 11:08 AM
А човекът, който го гледа всъщност е моят приятел от скоро. Не е допуснал той това. Ние бяхме отпуск и за кучето отговаряше хижаря, който наехме също наскоро. Той не е имал телефон и не се е обадил навреме, разбрахме 10 дни след като Бъки е изчезнал...

И все пак ще пиша до някоя медия... може и до повече

Това е последната му снимка на Витоша преди да го приберат.
Публикувано: 26 August 2010 - 11:28 AM
Ако не е кастриран, дано не попадне при любителите на боеве, кастрацията поне за това може да ги спре, макар, че не съм съвсем убедена в това.
По-миналата неделя,15.08, на Златните мостове беше пълно с кучета.Имаше и родили-две.
Публикувано: 26 August 2010 - 11:48 AM
Иначе ти отиде ли вече до тия села ? Направо не ми го побира умът как е възможно изобщо да им мине през главата на тия хора да постъпват така.
Публикувано: 26 August 2010 - 12:15 PM
Публикувано: 27 August 2010 - 12:11 AM
Публикувано: 27 August 2010 - 01:54 PM
А не трябва ли да се премести темата в изгубени/намерени или да се пусне там друга, знам ли.
Публикувано: 31 August 2010 - 09:18 AM

Искено ваш COLT aka AP(animal planet)
Публикувано: 31 August 2010 - 05:02 PM

Мечо, от хотел Елица, не е прибран, защото е кастриран, хора от хотела са присъствали на прибирането на Бък и на другите кучета и са се опитали да спрат прибиранетоп на Бък, казали са че живее в хижа Есперанто. Ловците от Екото са казали, че ще приберат само некастрираните кучета.Не е прибрано нито едно кастрирано куче.Освен това хората ми казаха, че Бък е обикалял навсякъде из района,и че в хижата не винаги е имало човек. Слизал е чак долу на пътя.
Колко ли малки Бъкчовци ще се родят на Витоша?
Ние, НЯКОИ от нас в този форум, се опитваме да спасяваме питове и питоподобни,и не проумявам, защо куче като Бък е трябвало да се качи некастрирано на Витоша, за да увеличава популацията на питоподобни и там ли?
И защо всички ние от форума проспахме тази история с "добър край"?

Да се погрижиш за едно животно, не означава да го качиш някъде и да го оставиш да се мотае безпризорно из целия район и да прави бебета необезпокояван от никого.
Дано има късмет Бък да попадне някъде на отговорни и съвестни хора, които наистина да се погрижат за него.
Публикувано: 31 August 2010 - 08:22 PM

Надявам се да го намерите скоро и да си вземете поука.Да оставиш некастрирано и нерегистрирано куче в планината, е меко казано безотговорно.

Пуснете обяви и по други сайтове.

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 28 May 2011 - 02:34 PM
Собственикът му го обожаваше...
Ето една тяхна обща снимка.. За спомен..