- (8 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Помогнете, куче с липсваща долна челюст ! Моля за помощ !
Публикувано: 05 May 2010 - 05:55 PM
Zdarvaite,molq za pomo6t!V4era pribrax edno mnogo izstradalo ku4e v izkliu4itelno lo6o sastoqnie!Predpolagam nqkoi nedobrosavesten 4ovek si e u4il ku4etata da se biqt varxu neq.Vsledstvie ot tova tq e s otxapana mesesta 4ast na dolnata 4elust!Infektirana e i te4e gnoi,po4ti ne vijda ot otocite!Davam i ospamox 500 mg po edno na 12h!No predpolagam tova ne e dostata4no,a az nqmam nujnite sredstva edinstveno moga da q priutq i da se grija za neq!Molq vi ot cqloto si sarce pomognete.....
Публикувано: 05 May 2010 - 06:04 PM
Това е ужасно!!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 05 May 2010 - 06:17 PM
Публикувано: 05 May 2010 - 06:22 PM
MARIA25, в 05 May 2010 - 06:22 PM, написа:
НЕ САМ Я ВОДИЛА НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ОТ ПАНЧАРЕВО СЪМ!
Ще се намерят лекари, които малко да изчакат с плащането. Не можете да държите кучето с тези ужасни инфекции така, това е спешен случай, не отлагайте. Видях във Фейсбук, че и На ти с природата са обещали да помогнат финансово, и ние имаме фонд за спешни случаи, но просто веднага закарайте кучето на доктор.
Публикувано: 05 May 2010 - 06:33 PM
Мария,
заведете я в Син Кръст http://www.bluecrossbg.com/bg/home/ и оттам нататък с общи усилия ще платим сметките. вижте колко много хора ви отговориха веднага. ако нямате кола - пишете - също ще се отзове някой..
заведете я в Син Кръст http://www.bluecrossbg.com/bg/home/ и оттам нататък с общи усилия ще платим сметките. вижте колко много хора ви отговориха веднага. ако нямате кола - пишете - също ще се отзове някой..

♥Brian♥ винаги ще бъдеш в сърцата ни! тичай щастлив под дъгата!
Публикувано: 05 May 2010 - 06:38 PM

- (8 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »