Не зная, дали тук е мястото, просто искам да споделя голямата мъка, която ме споходи днес, защото ще се пръсна....
Преди време тук във форума търсех дом на едни сладурковци - котанчета намерени в кашон, изхвърлени навън есента, тъкмо преди големите дъждове....
Тогава с дружни сили и с помощта на една прекрасна дама, помогнала на много животни да намерят нов дом, (става дума за deni_avr), три от писанките намериха домове в чужбина....
Четвъртото котенце обаче бе взето от момиче, което го занесе на вилата при баба си и колкото и да я убеждавах и молих да ми го даде, за да го задомим със сестрите му, не се съгласи и така котенцето остана там...
За жалост днес научих, че вчера го е удушил пор....
Не мога да опиша, колко ми е мъчно...просто искам да кажа: Почивай в мир, Тиги, винаги ще те нося в сърцето си!
(Тази снимчица на Тиги е единствената, която имам, от деня, в който го намерихме в кашона със сестрите му...Тогава момичето го отнесе и повече не го видях....)
Тиги е мъртъв.... Тиги, малкият котанчо вече не е сред нас....
Публикувано: 07 May 2010 - 07:34 PM
О, красавец
жалко, че си е отишъл по този начин!

Публикувано: 09 May 2010 - 07:37 PM
Ужасна новина :((
Така тъжно ми стана.
Искаше ми се да го върнем момчето със сестричките му още когато разбрахме за кожната болест.
Нека Тиги бъде живото доказателство за "добрия" живот на село на всички, които с охота пращат животни и особено котенца там, да тичат и да се радват на свободата. Без отговорен стопанин свободата води до това в 99% процента от случаите.
Жалко за котето, имаше шанс и то.
Така тъжно ми стана.
Искаше ми се да го върнем момчето със сестричките му още когато разбрахме за кожната болест.
Нека Тиги бъде живото доказателство за "добрия" живот на село на всички, които с охота пращат животни и особено котенца там, да тичат и да се радват на свободата. Без отговорен стопанин свободата води до това в 99% процента от случаите.
Жалко за котето, имаше шанс и то.

Страница 1 от 1