Спешно! Кучка с малки на бул. България на много опасно място
Публикувано: 23 May 2010 - 06:53 PM
Та, за ваксините ще ни е нужен транспорт до вет лекаря на Ма-ти, който осигурява ваксините. А именно до Люлин 1. Принципно към края на седмицата.

Публикувано: 23 May 2010 - 07:22 PM
Не се стресна много от пътуването, даже му беше доста удобно според мен. В началото го сложих долу до седалката, но май не искаше там и го преместих на седалката до мен. Така можех и почти през цялото вереме да си държа ръката при него. След като го напече слънцето повечко, започна да се върти само и да гони малките сенки, така че му направих едно покривче, което да го пази. Накрая и това му омръзна и реши, че иска все пак да слезе, където се излегна и не мръдна до края на пътуването. Пристигнахме успешно след няколко часа път.

Явно се привърза към коша, в който пътува, защото сам скочи вътре да си долежи когато пристигнахме.

Първо си мислехме да му направим леглото в широкото антре на къщата, но май няма да стане веднага, защото малкия Мечо си избира само затънтени в някой ъгъл и заобиколени от растения местенца. Така че му направихме едно хубаво ъгълче под тераска, заобиколено от много саксии с цветя. Там се чувства най-добре. Ако мога ще кача снимки утре.
Публикувано: 23 May 2010 - 08:00 PM
имайте предвид, че утре-другиден е време за второ задължително обезпаразитяване, това е важно, за да нямате неприятни изненади. Ветеринарът при който ще го заведете вече ще каже на семейството на сестра ви схемите за васкини и последващи обезпаразитявания.
Пожелавам на малкия щастлив живот в новия си дом!
Благодаря за снимките и информацията, че все пак вие сте го взели. Ще се радвам на снимки и нататък.
Публикувано: 23 May 2010 - 08:16 PM
Хубаво беше само да бяхте оставили една бележка, че го взимате - аз лично прекарах един ужасен следобед!
Публикувано: 27 May 2010 - 12:26 AM
Най-щастливи ще са ако си имат домове. Те са супер социализирани благодарение на всеотдайните грижи и всекидневното ходене на Жасмина. На нея те дължат всичко.

Публикувано: 27 May 2010 - 08:19 AM
Публикувано: 28 May 2010 - 06:59 PM

Публикувано: 10 June 2010 - 12:10 PM
Публикувано: 16 June 2010 - 12:03 PM
Майката е кастрирана, поискали са я хора от Своге, в къща със заграден двор и друго куче за компания.

Публикувано: 17 June 2010 - 12:46 PM
Ето и няколко нови снимки. Тя има голям опит в позирането, но сега е трудно да бъде хваната в покой, още не може да се натича и е все на педя от мен:)
Публикувано: 09 July 2010 - 11:09 AM