Говорилня 2

Публикувано: 15 September 2011 - 09:26 PM
 и сега сме изправени пред избора какво да правим алтернативите са количка и ни предложиха да я дадат за осиновяване в Германия някаква фондация където по думите на доктора тя ще живее по добре от нас ... Надявам са като собственици на кучета да ме разберете много  ни е трудно майка ми чувства вина денонощно и мн е трудно да вземем решение,защото това куче преобърна живота ни от мига в който е при нас тя е едва на 1 и 5 месеца живота  е пред нея но не съм сигурна че някъде по света  тя ще е щастлива без нас или по скоро ние без нея нз моля за съвети някои ако гледа куче в такова положение или поне да споделите как бихте постъпили .... искрено благодаря че ме изслушахте
  и сега сме изправени пред избора какво да правим алтернативите са количка и ни предложиха да я дадат за осиновяване в Германия някаква фондация където по думите на доктора тя ще живее по добре от нас ... Надявам са като собственици на кучета да ме разберете много  ни е трудно майка ми чувства вина денонощно и мн е трудно да вземем решение,защото това куче преобърна живота ни от мига в който е при нас тя е едва на 1 и 5 месеца живота  е пред нея но не съм сигурна че някъде по света  тя ще е щастлива без нас или по скоро ние без нея нз моля за съвети някои ако гледа куче в такова положение или поне да споделите как бихте постъпили .... искрено благодаря че ме изслушахте

Публикувано: 16 September 2011 - 10:02 AM
Имаше теми за колички в подфорума Ветеринарен кабинет, попитайте в тях за подробности около живота с куче в количка.

Nothing but the best is good enough!

Публикувано: 04 October 2011 - 03:18 PM

Публикувано: 04 October 2011 - 11:23 PM

Публикувано: 12 October 2011 - 02:37 PM
 samotnata, в 12 October 2011 - 02:18 PM, написа:
samotnata, в 12 October 2011 - 02:18 PM, написа:
Ваксините за бебета са 3 /комбинации за по няколко болести/. Различните клиники сами решават дали последната ваксина да има бяс или тази за бяс да се слага отделно, по друго време.
Досега не бях чувала за ваксина в 6 месец, за кои болести е тя?
П.п. Къпането с катранен шампоан е нож с две остриета. От личен опит го казвам. Козината става много хубава, но след честа употреба пон якога се появява пърхут. Аз залагам на шампоани с натурални и естествени съставки.
Когато и сложихме третата ваксина и бяса,ветринаря ни каза да я заведем като стане на шест месеца за реваксинация на третата ваксина(ако правилно съм го разбрала
 ).Така или иначе  все още не сме я сложили,защото когато се падаше ваксината,Кая се разболя и пи антибиотик.Другата седмица ще я заведем за тази ваксина и ще видя каква точно е.Другото ни куче е на 11 год. и все при един вет. сме си ходили,имам му доверие.
 ).Така или иначе  все още не сме я сложили,защото когато се падаше ваксината,Кая се разболя и пи антибиотик.Другата седмица ще я заведем за тази ваксина и ще видя каква точно е.Другото ни куче е на 11 год. и все при един вет. сме си ходили,имам му доверие.

.....първата на изток тръгна,втората на запад свърна,
третата,не знам защо, кукувичето гнездо
си избра едничка тя и над него прелетя.......

Публикувано: 12 October 2011 - 02:50 PM

Публикувано: 31 October 2011 - 08:53 PM
 Та исках да ви питам.. въпреки, че се очаква хората, които участват в тази томбола да обичат животни, не ви ли се струва малко странно, живо същество да се подарява просто така?...
   Та исках да ви питам.. въпреки, че се очаква хората, които участват в тази томбола да обичат животни, не ви ли се струва малко странно, живо същество да се подарява просто така?...   

Публикувано: 30 November 2011 - 04:32 PM
Canine Distermper-Adenovirus Type 2-Parainfluenza-Parvovirus 5
Това и сложиха като беше на три месеца,сега същото.Първите две не сме ги слагали ние.

Публикувано: 30 November 2011 - 07:13 PM
 ,там са ги слагали.Повечето хора си вземат куче вече с две сложени ваксини, то кой ще ти даде бебе на един месец,че ти да си почнеш ваксините...Е ,изключвам зоомагазините,там ясно,че ваксини не слагат.
 ,там са ги слагали.Повечето хора си вземат куче вече с две сложени ваксини, то кой ще ти даде бебе на един месец,че ти да си почнеш ваксините...Е ,изключвам зоомагазините,там ясно,че ваксини не слагат.

Публикувано: 30 November 2011 - 08:42 PM

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Иначе дано попадне в добри ръце, мъникът..
  Иначе дано попадне в добри ръце, мъникът..

Дано наистина случи на стопанин..
  Дано наистина случи на стопанин..