Поредните мизерни... кученца без дом
Публикувано: 15 June 2010 - 06:41 PM
Съвсем нормално поведение, бих казала. У вас може и да не е правила такива бели - само защото си знае мястото във вашата глутница. В друг дом - там старите правила не важат и ще се бори за своето място в новата глутница. Това е ясно на всеки, занимаващ се истински с животни. А това, че не са имали търпение и желание за доказване на кой е шефа - значи не са за куче (камо ли котка, там направо не ми се мисли за последиците).
Публикувано: 23 June 2010 - 08:33 PM
Преди два дни ни беше първата разходка. Държим се повече от добре, ходим на ред автоматично.. Е не винаги, но често. Ако сме без повод, ходим наблизо или пак на ред. Нямам думи, уникално същество. Тази вечер имаме среща среща с един батко-човек и един батко-самоед. Стискайте палци. Всичко зависи от самоеда, ако я приеме остава там
Ето малко снимки пък от преди два дни:

Ето малко снимки пък от преди два дни:
Публикувано: 24 June 2010 - 10:06 AM

У дома вече станахме много. И трета котка се появи, но за нея ще пиша в друга тема. Пари няма, налага се Рита да я дам при тези условия ако я искат. Много ми е мъчно, но положението вече е много сериозно.
Публикувано: 01 July 2010 - 03:18 PM
Ние растем ли растем, поумняваме и хубавеем
Никой обаче не ни иска. Нито един сериозен кандидат. Във фейсбук ми пишат доста хора, но всички опират до това каква порода е и ще расте ли още (та тя е на 4 месеца
). Общо взето въпросите са им тъпи и когато аз отговоря малко по сериозно, спират да пишат. Не знам какво да правя. Ще се местя, а Рита не може да дойде там.
Ето малко снимчици, да й се порадвате и вие
+ две снимки на таткото - Черньо
Той вече няма да бъде татко, модерен е

Никой обаче не ни иска. Нито един сериозен кандидат. Във фейсбук ми пишат доста хора, но всички опират до това каква порода е и ще расте ли още (та тя е на 4 месеца

Ето малко снимчици, да й се порадвате и вие

+ две снимки на таткото - Черньо

Публикувано: 18 August 2010 - 11:33 AM
Е толкова сериозен кандидат, който да се окаже толкова несериозен не бях срещала. Въртя ме месец и половина. Оказа се, че целта му е била друга, но това не е за коментар във форума. Както и да е, Рита е при Бъки на хижата и все още търси най-подходящите хора за нея. Станала е звяр и половеина, вече не е послушна, тъй като я виждам само събота и неделя, а хижаря не може да се справи с възпитанието й. Сега е станала диво, свободно, горско зверче, с домашни навици от рода на това да се качва на масата
голяма лудница е, ще я снимам пак този уикенд.

Публикувано: 07 November 2010 - 12:55 PM
Спокойно вече мога да кажа, че Рита има дом с прекрасен стопанин! Мартин е на 16 години и подхожда изключително зряло към грижите и отглеждането на малката принцеса (която между другото вече хич не е малка). От месец е при него. Точно преди да я осинови, тя започна да се учи да ходи на ред и го правеше доста добре, дори и без повод. Малката ми умна сладурка най-после намери своя човек. Заслужаваше си чакането. Надявам се скоро да имам снимки, ако ли не ще й направя аз на някоя от срещите ни :)
Може МОД да ни прехвърли в хубавия край ;)
Може МОД да ни прехвърли в хубавия край ;)
Публикувано: 18 May 2011 - 01:10 PM
Нови снимки на пораснали кучета :) Йеиии :)
Тайра е голямо и послушно момиче. Плува като видра и редовно ходи на разходки из планините. Стопаните й са невероятни! Разказват ми със смях, как им яде лалетата и копае дупки в градината.. :D Скоро ще се видим да направим някоя разходка и да я намачкам. Малко снимки, които направиха деня ми прекрасен, искам да споделя и с вас :)))
От Рита нямам снимки, но пък и тя е голяма вече. Много послушна, изпълнителна - нали си е мое чедо :D
Тайра е голямо и послушно момиче. Плува като видра и редовно ходи на разходки из планините. Стопаните й са невероятни! Разказват ми със смях, как им яде лалетата и копае дупки в градината.. :D Скоро ще се видим да направим някоя разходка и да я намачкам. Малко снимки, които направиха деня ми прекрасен, искам да споделя и с вас :)))
От Рита нямам снимки, но пък и тя е голяма вече. Много послушна, изпълнителна - нали си е мое чедо :D