Отдавна не съм писала по темата,толкова ми е безнадеждно напоследък,че нямам сили дори да се надявам на нещо.
Кери куца от 2 дена,изобщо не стъпва на едната задна лапичка,но иначе е весела и тича да играе.Понеже доста от кучетата куцат тия дни си мисля че е имало някакво меле и са се изпохапали

Малчо и Мечо куцат с предни лапи,Бони със задни ....абе нямам думи
Бони вече мога да хвана за кастрация,обаче имам съмнения че междувременно е родила,затова отлагам докато проуча ситуацията.Макар че циците и са празни
Берта има 4 кученца при първи корпус на ЮЗУ- под една от терасите на близкия строеж.Намерих ги вчера-щъкаха из снега да търсят храна,

Берта повърна каквото беше яла за да ги нахрани,но за да оцелеят ще им трябва човешка помощ.Обедната ми почивка не стига,колкото и да се мъча не мога да мина навсякъде.Ще търся помощ за обгрижването им,защото са много красиви и имат шанс- 2 шоколадови,1 светлобежово(женско) и 1 черничко.С Берта ще имам проблем с хващането,защото е хитра и се пази,но ще се справя,в края на март мисля че вече ще е готова за кастрация.
Домашния ми комп е преинсталиран(всичките ми снимки са загубени),но няма някаква си програма с която качвах снимки и сега не мога

,а мъжО не иска нарочно да помогне.Ще търся помощ от щерката,но засега съм с вързани ръце и не мога да ви ги покажа.
Роня е толкова изкаляна че е трудно да се опише

,а Сузи е с нашийник и много и стискайте палци,че има едно запитване за нея- за приемен дом ,ама не смея да се хваля докато не я вземат..