Дойде време да поизтупам тази тема от прахта....
Много от нейните герои вече са при дъгата-Лиса Американска(от пневмония),Сивка(отровена),Радка-брадатка(изчезнала заедно с много други при масирана акция),Гари- премахнат неизвестно как,защото е много шумен,Роза също- защото е била с него,Йоско(изчезнал),Нанси(убита)........
На тяхно място вече има нови герои- Лиско,едноокия Рошко,черната Ели,Скокльо,Пухчо...
Една малка част оцеляха -Вълчо,Джеси(която си има отделна тема),Пипа,черната Лиска......
Това за съжаление е тъжната реалност
Вдигам темата не за да се жалвам,а за да представя едни нови герои.Нарочно не пускам нова тема,защото те са извън града,по пътя за с.Покровник,а за мойте транспортни възможности това е все едно са на Луната

Ще мога да минавам само в събота или неделя,на път за другите извънградски кучета.При това положение шансовете им да оцелеят и да се озоват в историите с хубав край са почти нулеви,но пък и те заслужават да им се даде поне шанса да бъдат представени.
Този шанс получиха благодарение на Ели,Дени,Петя

,които дойдоха,донесоха храна,дарена от Animal Hope Bulgaria - Plovdiv и tinati!

,откараха ме до строежа и нахраниха и наснимаха героите. Момичета ,огромно благодаря,че въпреки собствените си многобройни ангажименти и подопечни,намерихте сили,време и средства да ударите едно рамо и тук

!Надявам се да сте донесли късмет на тези гаврошчета.
И хайде вече да ги представям.
Започвам с мама.
Мама е "строежно" куче.Живее на строеж под един фургон.Все още не знам много за нея,освен че е красива,добра и много-много раждаща

Такива като нея има на всяка крачка по този участък.
Мама вероятно преживява благодарение на работниците от строежа.Първите ми впечатления от тях са че единствено паричния проблем ги спира да кастрират кучинка.Много са,ама не им се дават и 5 лв за такова нещо,тук кучешкия живот не струва нищо

Паричния проблем не е толкова непреодолим и се надявам че ще успея да събера колкото за една кастрация.Имам почти месец на разположение по груби сметки,имам дарена храна,така че поне следващите 2-3 седмици минимум няма да мисля за насъщния.От друга страна пък и Джера чака за кастарция,за ваксини

Но това ще го измисля и направя,обещавам
В момента мама има ситни бебета.Тях ще ги представям постепенно.Локацията им е такава,че само Господ може да ги опази от прегазване.Дано съдбата е милостива към тях.
Бебенцата са сладки малки меченца,малко над 1 месец.Дадохме им консерва,лапаха като диви.
Ето част от дребните герои:)