Dog.bg Форуми : Кой е най-големия хапльо?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кой е най-големия хапльо?

#41 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 March 2006 - 08:21 PM

Цитат

или в моментното си поведение.

Ето тук бркам аз, явно...!!! Но просто ме разберете, опитвам се да се уча! Не мога да тренирам моето куче, защото е вече прекалено възрастно (не е възрастан принципно, но вече неможе да се превъзпита- на 6г. е! Макар, че тя си е добричка, никога не сме имали проблеми с нея, но просто не сме я възпитавали)! Интересувам се от темата за възпитанието...! Това е първото ни куче...!!! Нормално е да не сме били на ясно със всички неща свързани с отглеждането и възпитанието ! Но нали за това е форум, за да се учим ;) !!! аз все още има ,какво да науча ;)

#42 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 March 2006 - 08:37 PM

Фенка, аз лично нямах предвид теб и кучетото ти.Просто споделих едно многогодишно, многократно повтарящо се идиотизъмче- как все се намира някой който да ме пита- а вас вашето куче хапе ли ви.Защо питат това - и аз не знам!За мен - е bl) oleeee dribble
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#43 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 08:42 PM

Цитат

Фенка, аз лично нямах предвид теб и кучетото ти.Просто споделих едно многогодишно, многократно повтарящо се идиотизъмче- как все се намира някой който да ме пита- а вас вашето куче хапе ли ви.Защо питат това - и аз не знам!За мен - е bl) oleeee dribble

b)

#44 Потребителят е офлайн   John Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 March 2006 - 09:44 PM

Фенка,недей да мислиш,че твоят любимец не може да се учи повече.Погледни филмите на Милан,ако не вярваш на други.На сладурите им е интересно да научат нещо ново,а грешките могат да се поправят.Досега не съм хапан от куче.Може и да е късмет,кой знае?
User's Signature

Няма лошо куче,има лош стопанин.

#45 Потребителят е офлайн   ILIEV Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 02 March 2006 - 10:52 PM

Цитат

В Америка, където питоподобните са 2 /3 от всички домашни- от всички инциденти с кучета срещу хора - 3 % са на тези кучета.Точно там всяка година умират 40 000 души от лекарски грешки ,200 000 от автомобилни катастрафи и 400 000 от тютюнопушене.А над 2 000 деца биват убивани всяка година от родителите си.
Забранете смъртта!!!Не породите!!!

Това е истината.

#46 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 03:20 PM

Цитат

1000 ПЪТИ СЪМ СЕ ИЗУМЯВАЛА -КАК ТАКА ЩЕ ТЕ  ХАПЕ СОБСТВЕНОТО ТИ КУЧЕ-  И ТОЛКОВА ПЪТИ СА МЕ ПИТАЛИ- ВАС КУЧЕТО ВИ ХАПЕ ЛИ ВИ....МОЛЯ ВИ - КАК ТАКА ЩЕ МЕ ХАПЕ- МОЕТО ДОМАШНО КУЧЕ- ЩОТО ТЯХ ГИ ХАПЕЛО- НЕ МОЖЕЛИ ДАЖЕ ДА ГО ВАКСИНИРАТ....МОЕТО Е СТАФ- ТО НЕ ХАПЕ ХОРА !А ЗА СТОПАНИНЪТ СИ МОЖЕ ДА СИ ДАДЕ ЖИВОТА!

Неzнам колко кучета си имала до сега и в какви ситуаций си иzпадала,но аz съм хапана веднъж от мое куче....и то zащото АЗ сглупих и се намесих в борбата zа ранг в глутницата на мойте две кучета.Понеже женската ми винаги е живяла сама и като се появи Марко трябваше да се раzберат кой кой е у дома.
Аz съответно постъпих глупаво като се намесих в страха си Венши да на бъде раzкъсана от Марко,окаzа се обаче,че мъжките са по~толерантни като цяло и Марко отстъпи в боя,а аz опитвайки са да спася уж Венка хващайки Марко zа нашийника и опитвайки се да го отстраня....в тоzи момент Венка се впусна да го хапе zа врата(където нормално се хапят кучета борещи се zа ранг в глутница) и zахапа ръката ми.
Е,какво от това,ако бе мирно седяло не бе чудо видяло.Щяха да се сборичкат и да се раzберат помежду си и ако не се бях намесила нямаше да съм с надупкана ръка.
Научих си урокът,от сега никаква намеса...особенно когато кучетата са мъжко и женско s)

#47 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 07:36 PM

Аз като малка съм хапана от пумияр, баща ми от дългокосмест дакел и от риджбек а майка ми също от пумияр-брат ми от нищо....
Иначе според мен колкото по-дребно толкова по злобно l) l)
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#48 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 07:48 PM

Цитат

Цитат

Аз не съм хапана.. само от мое куче.. ма тфа беше предизвикана агресия, така че не го броим  l)

Никога не съм хапана от мое куче- сщитам това за Кретенизъм. n)

И най-големите специалисти по кучетата не могат да кажат какво точно се върти в глвата на кучето ??? Ти ли знаеш по-добре ? Ти ли си най-голямата специалистка!?

#49 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 09:26 PM

Пък мен ме е хапал заек... s) Боли да ви кажа и дълго зараства. Голям хищник е дългоухият, когато ти сбърка пръста с морков...
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#50 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 09:32 PM

Цитат

Пък мен ме е хапал заек... s) Боли да ви кажа и дълго зараства. Голям хищник е дългоухият, когато ти сбърка пръста с морков...

Мен пък таралеж! oleeee l) И то аз му помагах , т.е. измъквах го от една мрежа в която се беше заплел...и го нося, да го о ставя!!! Обаче един човек ,познат ме помоли да му го дам да си го пусне в двора на вилата и аз докато му го нося и тоя таралеж като ме заръфа! oleeee Бая голяма рана ми направи! l)

#51 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 09:39 PM

И от хамстер боли,преди години със сестра ми искахме хамстер и след дълги молби майка поzволи,даде ни парички и ни zасили към един zоо магаzин.Харесахме един бебок,черничък и сестра ми попита продавача дали хапе и може ли да го пипнем?
Човека ни увери,че са много мили животинчета и съответно го грабнахме с огормен ентусиаzъм,а то горкото дали от стрес или от друго така яко гриzна кутлето на сестра ми,че тя се раzпищя като ухапана от крокодил l)
Пусна и кръвчица даже,че ходихме да бият против тетануст и до там с желанието zа хамстерче.
Макар,че аz сега си имам едно,но внимавам да не ме гриzне,пък и то си покаzва кога е на настроение и кога по~добре да не го zакача човек r)

#52 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 03 March 2006 - 11:14 PM

Щом прекрачихме кучешката граница, мога да се "похваля", че ме е хапала маймуна. От тези, циганските - един циганин с цигулка свиреше пред входа, а маймуната правеше "като немкините на плажа" или танцуваше и аз като я видях - веднага се втурнах към нея (бях пубер). Маймуната направи скок и се вкопчи и с четирите си крака в моя крак и ме захапа за бедрото. Бях с дънки, но белега ми остана за дълго време - една таква "градинка" - можех да преброя зъбите й. Най-гадното беше, че циганина започна да я налага с лъка на цигулката, а аз му виках: - Недей бе, аз съм виновна...
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#53 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 March 2006 - 12:10 PM

Започвам да се чудя що нищо не ме е хапало b) то моя мъж вика че ако плюйна в язовира ще изтровя рибата b) b) oleeee

#54 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2006 - 09:08 AM

l) l) Бреееееей много сте хапани бе oleeee ???Аз още -за щастие не съм!!Но както интересно го разказвате...направо ми се приисква l) l) l)
User's Signature

Качена снимка

#55 Потребителят е офлайн   suzanka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 08:57 AM

Аз все още не съм хапана от куче. Но веднъж ми се размина на косъм. Проблем отново беше дребно куче - едно улично, което видях за първи път. Бързам за училище и две кучета стоят едно до друго. Когато приближих на около метър по-дребното започна да ръмжи и оголи зъбите си. Тогава и второто - по-едро се включи с лай и аз отидох на отсрещния тротоар. Когато се отдалечих достатъчно, те ме оставиха. Моето куче никога не ме е хапало. Когато правя нещо, което не й харесва се опитва да избяга, а ако не може - го изтърпява. Старая се да не правя неприятни за нея неща, но понякога се налага. Дори като малко кученце, когато сме играли не ме е хапала така, че да потече кръв. Имам късмет с нея.

#56 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 04:15 PM

Цитат

И мене.Това е историята
Един студен зимен ден взех да нахраня заекът ни.Не отварях клетката за да не избяга и си пъхнах ръката през мрежата.Дадох му и го погалих но изведнъж той ме захапа и немога да си извадя ръката беше се заклещила.Той дърпаше на вътре аз навън и най накрая я извадихт но беше късно.Върху пръстът ми имаше
голяма рана.Потопих го в снега заради болката но то боли и боли.Отидох майка ми ми го превърза и до ден днешен имам белег на пръста. s)
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#57 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 07:32 PM

мен пък като бях малък ме е хапало улично куче по носа!!!голям кеф!!! b) 1super
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#58 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 March 2006 - 10:54 AM

По носа?Как стана така- куче не хапе eй така по носа - обясни ,моля.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#59 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 March 2006 - 11:03 AM

Цитат

По носа?Как стана така- куче не хапе eй така  по носа - обясни ,моля.

"Ей така" - не хапе, ама като се хвърлиш да прегръщаш някого, като пълен идиот, а този "някой" има проблеми и решава, че - кой си ти, та ще му се нахвърляш (кучетата, особено ако никога не са прегръщани с две ръце за врата - много се плашат) и - хоп - клъвнал те по физиономията... Това е поне моя скорошен, срамен и кретенски опит да прегърна един "стар" приятел...

(отклониение - в тази връзка си мислех, как след подобна случка, друг би казал - брей, че лошо куче, аз само исках да го прегърна, а то ми се нахвърли... То е виновно!
Невежеството и глупостта, или несъобразената ситуация са голям проблем, особено ако не искаш да си признаеш после, че си постъпил изключително глупаво... По-лесно е кучето да е виновно....)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#60 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2006 - 11:12 AM

Има и друг вариант за хапане по носа:
Ако човек си сложи бял чаршаф на главата и пробие само две дупчици за очите, а после започне да тича из къщата, да вика "У-у-у-у-у!" и да плаши гаргите, а после да се надвеси над канапето със спящия скочтериер на него и особено старателно и изразително да го погледне в очите и да му викне "У-у-у-у!"...
Няма да казвам кой е този човек... s)
User's Signature

Качена снимка

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни