Биги-ненужна вече шар-пейка,захвърлена в Сеславци
Публикувано: 25 May 2010 - 10:04 PM
Публикувано: 25 May 2010 - 10:11 PM

Публикувано: 27 May 2010 - 10:01 PM
Така че,ако някой има желание да я осинови,трябва да е подготвен и сигурен,че ще гледа това животинче,въпреки проблемите и няма бързо да се откаже.В момента Биги е разгонена.След като отмине разгонката,тя ще бъде кастрирана.
Публикувано: 27 May 2010 - 10:06 PM

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 27 May 2010 - 10:34 PM
Мариета, честита ти нова Бузанка! Дано по-скоро намери дом и тази душица.
Публикувано: 04 June 2010 - 11:01 PM

Е, ако не беше толкова облачно с опити за дъжд, можеше и по-хубави да станат, но това е положението
Ще започна с това, че предадох на Marieta_dogs 152лв, събрани на общата сметка и много искам да благодаря на останалите, които бяха превели "трохички" за нея - Bboy, Таня М. и Nedko A. !!!

С тези парички за момента Биги ще е сдобие с качествена храна за кожни проблеми, както и с медикаменти за лечение.
Също така от името на моите бръчки й занесох малко рибни гранули, кожен кокал и опаковка Петнил (хранителна добавка за кожа и козина).
Вижте тези очи...

Да, толкова големи са от глаукомата, която я е оставила и напълно сляпа...
Но са толкова тъжни заради безхаберието и егоизма на хората!
Има нужда да възстанови състоянието на кожата й, доста зле е. Зърната на гърдите й са просто огромни, изсмукани и съсухрени.
Момичето хапва много добре и вече не е толкова слаба. Изключително мила е, жадна за ласки и внимание, една нежна и внимателна... Ходи бавничко, научила се е заради слепотата. Но се ориентира добре и следва човешките гласове и търси гушкане.
Заиграва се много смешно с Мариета, вече се е привързала към нея. Като слон в стъкларски магазин е... Мариета като я закачи няколко пъти с ръка по муцата и после спре, Биги си наглася главата пак в очакване и примигва

Детенце невинно

Ще продължа с още доста снимки, да видите каква чаровница е проскубаната мома:

Тук хич не си мислете, че изглежда измъчено!!!
Момичето умира от кеф да я гушкат и да се чекне!

Лъвица

Карибско-китайски пират

Какво? Манджа??? КЪДЕ?!?

Публикувано: 04 June 2010 - 11:14 PM

Мариета,огромно браво и благодаря

P.S Ооооооо,сега виждам от чия паничка се храни Биги!това е чинийката на моята Тити!Радвам се,че я ползва Биги,стана ми страшно мило(и да си признай очите ми се насълзиха)!

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 05 June 2010 - 12:10 AM
Имате ли нужда от трохички?
Публикувано: 05 June 2010 - 12:15 AM
Тя е толкова нежна и внимателна гушкава ГУЦА!!!
Мисля, че събраните до момента парички ще стигнат за не повече от месец хубава храна и медикаменти, и то при положение, че Marieta_dogs поема част от лечението. В момента муцуната е разгонена, но след като мине тази "радост" и малък период след нея, ще се кастрира. С две думи - точно в момента е ок с "трохичките", но със сигурност ще има нужда от още. Marieta_dogs може да каже как се предвиждат по-точно разходите.
Публикувано: 05 June 2010 - 06:43 AM

Скоро ще ни доставят и специалната храна.Нещата вървят добре и с нетърпение чакам момента ,в който момичето ще се възстанови напълно.
Публикувано: 09 July 2010 - 12:27 AM
Гушка се, мила и готина кучица! Много искам пак да се организирам да я видя.
Планира се кастрацията й, но вероятно ще има нужда от средства поне за нея (събраните парички са изразходвани за храна) - 50тина лева ще струва ако се прави с инхалационна упойка (не от Д-р Станкова), която може би ще е по-подходяща за Бигилота.
Публикувано: 03 August 2010 - 09:38 AM
Какво става с кученцето? Намери ли си вече стопани? Ще разпратя информация за нея до мои контакти и се надявам да съм от полза за тази красива и мила душица!
Публикувано: 22 January 2012 - 06:05 PM
Ще поспамя малко вдигайки забравени теми.
С цел да разчистя малко форума. А се и надявам - голяма част от забравените да мигрират в чудния край.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 January 2012 - 06:29 PM