Dog.bg Форуми : Защо все на мен...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Защо все на мен... нямам сили вече

#1 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 21 May 2010 - 05:06 PM

Здравейте приятели. Сигурно много от вас често си задават въпроса "Защо все на мен!?".
Днес видях поредното нещастие. Не знам дори защо пиша тук, тъй като аз не мога да бъда полезна ......
Днес докато се разхождах с детето видях едно кученце с тумор на корема колкото бебещка глава и с премазана предна лапа- от нея стърчаха костици. Кученцето лежеше до една бутка за вестници -незнам дали отскоро е там или отдавна. Имаше каишка на врата- доста захабена. Имаше и оголена рана на хълбока. Намира се в Дианабат. Ако някой може да помогне на животното добре би било. Почивните дни съм в Перник, защото ще се изнасяме и има много работа. Ако все пак някой реши, че са му малко кучетата ................и заниманията с кучета бих го насочила. 0885 946 770 Елица :dh_188: Незнам кога ще успея да направя снимки......

Майчицееее намразих си държавата отново. Вчера приспахме в Перник поредното осакатено.........днес тук в София, утре сигурно пак в Перник и стотици знайни и незнайни същества, форумът пълен, всеки ден нови и нови и най- плашещото е , че и доста бебета вече се публикуват..
КАКВО СТАВА :dh_188:
User's Signature

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

#2 Потребителят е офлайн   Moonnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2010 - 05:32 PM

Ох, не знам какво да ти кажа...стискай зъби!
Представяш ли си какво би било, ако те нямаше теб и още куп други от този форум, които всеки ден се опитват да променят нещата и помагат на тези нещастни душици?!

Няма да се предаваме!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   pili-me4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2010 - 05:58 PM

И при мене е така :dry: ...
Пред блока имахме котка-Мима,вече три години милата се разпложда и бебенцата и изчезваха незнайно къде и как.Тя беше страшно умна,прибирахме я вечер във входа и си имаше място за сън,хранехеме я всички....Как ли не се опитах да убедя жената,която идваше от далече за да я види,която я прибра у тях и след три дни я върна,защото подивяла у тях и искала вън,да я кастрираме и тогава да си я вземе в къщи-щеше да се получи...Категорично отказваше :dh_188: ....
Сутринта,рано около 5.30 видях Мима на пътя,легнала нежно-каквато си беше-и не мърдаше....
Хиляди пъти повтарях,че така ще я намерим някой ден.... :rg_057: :rg_057: :rg_057:
Почивай в мир ,миличка!
Докога?Не издържам вече.......
User's Signature

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика

Качена снимка

#4 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 May 2010 - 06:07 PM

Пили, в такива случаи не се умува много-много. Просто се взима животното и се води на кастрация. А не се гледа как изчезват малките. Аз да не би да питам някой, като взимам за кастрация? НЕ! Щом е на улицата, значи няма от никого да искам позволение!

Шеба - безмълвна съм. И аз това се питам.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2010 - 06:28 PM

Повечето човеци равнодушно отминават дори и да видят такова страдание.
А ние като вървим, все това виждаме. Едно спасиш- поне две още нуждаещи се виждаш. Няма край...
Щом са на улицата- винаги са застрашени. Само една малка част изваждат късмет, ако срещнат такива като нас, но колко много има , които си отиват сами в мъките си. Без дори да има някой дори да ги погали ......
Мъка, мъка..........
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#6 Потребителят е офлайн   sheba Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 May 2010 - 06:55 PM

Не мога вече да се зарадвам. В първата половина на месеца изпратихме 15 кучета за цивилизования свят и душицата ми не може да се отпусне да се зарадва, защото колко още има. Някой от вас ме обвиняват, че само хленча....Не. Аз и много пъти се ентусиазирам, но то това нашето няма край. Поне да му се виждаше края . Да знаеш, че с този послееееееден напън ще успееш и то хоп ново сто. А аз имам толкова грехове към животни, на които не съм успяла да помогна. Дано Господ ми прости там , където съм сгрешила и тогава, когато не съм взела правилното решение. Как спят онези хора, които убиват и нараняват. Понякога се ненавиждам, че съм родена такава... Само си вредя. Едно от хубавите неща е , че срещнах хора като вас и макар и с разногласия понякога и с караници знам, че всички работим за едно и също, че всечки чувстваме едно и също. Само това ми дава сили. А емоционалните ми състояния са много крайни просто защото съм такава зодия РАК. Ту изпадам в отчаяние, ту в дива еуфория.
Сигурно съм луда?!?!
Да живее България. :flagbg:
User's Signature

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

#7 Потребителят е офлайн   wild_cat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2010 - 07:37 PM

Sheba,
Не сте луда! Съвсем нормална сте си. Други са луди - тези, които осакатяват и убиват животни. Те са способни да осакатят и убият и хора. За съжаление у нас законите не се спазват. Ако се спазваха, поне някои от изродите щяха да са с присъди.
За сведение: РАКът е много, много милостив, сърцето му е огромно и в него има място за всички страдалци. Сигурна съм, че доста от пишещите в този и други подобни форуми, са РАЦИ.
:re_037:
:rc_036:

#8 Потребителят е офлайн   pili-me4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2010 - 07:55 AM

Блу,съгласна съм с теб :ba_025: ,но тук безплатни кастрации няма,няма и стационар и хотел за животни,кастрация на женска котка варира от 40 до 50 лева!( на познат за мъжкия му взеха 45),а последните девет месеца бях без работа,предложих и да събираме пари,но тя категорично отказваше,защото на свобода се чувствала щастлива :eg_033: опитах да навия и комшиите,кото я хранеха,но всеки реагираше скептично ...Незнам,може би не направих всичко възможно и това ме разяжда,чувствам се виновна...

Да,и аз мисля ,че лудите са точно тези,които убиват,нараняват и измъчват животни,но последно време се замислям Защо има такива хора и броя им се увеличава неперкъснато?!?Тук никой не се страхува от закон,от възмездие или каквото и да било.Кастрираните кучета не ги връщат по старите места,а ги оставят другаде-нарочно.Объркват се,тръгват на никъде и изчезват :eg_033: Повечето хора с които съм разговаряла нямат никакво отношение към проблема,което е по-гадното :zz_020: видят ли те да храниш куче или коте ти се присмиват и започва вечения спор-бездомни кучета-деца-пенсионери и т.н.не че е проблем за мен,но обществото ни наистина е болно,деградирало,снобарско и егоцентрично :dh_188:
Не мога да се зарадвам и аз на нищо вече,единствено тук в този форум виждам,че има и ХОРА!!!Възхищавам се на групата,която ходи до Сеславци,прекланям се пред силния им дух и се надявам да зарази повече хора.
:rc_036: :rc_036: :rc_036:
User's Signature

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика

Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   ironic_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2010 - 03:26 PM

И аз се отчайвам. Колко време, вече 6 месеца търся дом на спасената котчица при мен. Зимата не можа да се случи, а сега вече съвсем абсурд. Накъдето и да се обърна вън виждам бременни котки, навсякъде!!! Къде ще родят, какво ще стане с малките ... :dh_188:

Снощи отивам да хвърля боклука в тъмното и в последния момент като метнах чувала, видях котка там. Затиснах я. Добре, че чувала не беше тежък или пълен с твърди неща (стари парцали бяха), та не пострада. Разрушках да излезе, показа се една шарена котка с огромен тумбак ... и ме загледа обидено.

Край няма .... :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни