Елате на Сангрия парти с Animal Rescue Sofia елате ни на гостииии :)
Публикувано: 01 June 2010 - 11:37 PM

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи
Публикувано: 01 June 2010 - 11:53 PM
mimotova, в 01 June 2010 - 11:42 PM, написа:

Ооо,супер,значи да се подготвя с една чинийка със соленки и за тях-хихии,как си взимаха небрежно миналия път

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 02 June 2010 - 02:44 PM

П.С.: Постъпи молба от infetka да доведа Жужи на партито... Надявам се да няма проблем. Тя сигурно ще ми е през повечето време в ръцете и гарантирам, че няма да има нищо припикано,изядено и т.н.! Ако има проблеми пишете!
Публикувано: 02 June 2010 - 09:50 PM
tey4e, в 01 June 2010 - 11:58 PM, написа:
mimotova, в 01 June 2010 - 11:42 PM, написа:

Ооо,супер,значи да се подготвя с една чинийка със соленки и за тях-хихии,как си взимаха небрежно миналия път

Не една, а 3 чинийки със соленки, но сигурно няма да се разсърдят и на сладките. Доли отказва категорично да яде суха храна, но пък с удоволствие си хапва само хляб. Все още се чудя дали да я взимам на партито, защото е доста страхлива и при най-малката опасност ляга на земята. Утре ще я уча да ходи на повод, защото според нея поводът е за разходка на хора, които трябва да ходят в крак с кучето в избрана от кучето от него посока.

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи
Публикувано: 06 June 2010 - 08:32 PM

Ние трябваше да си тръгнем по-рано и вероятно сме пропуснали поне половината купон...
Но ето какво си купихме! Имаме си нов домашен Любимец! Женски! Отново! (притеснявам се за приятеля ми... живее с две кучки и моя милост и сега пак женско...)
Само не знам дали е кастрирано, но времето ще си покажеи ако се наложи, ще вземем мерки!

Само моля ARS следващия път да направят дупки на кутиите на любимците!
Може ли такова нещо...
PS Една снимка не съм направил на пуста сангрия! А беше толкова пивка!!!
Публикувано: 06 June 2010 - 09:20 PM
Котешкия отбор пак отмъкна награда в игрите

А д-р Бобадова пак има уникални снимки.
Чакаме още снимкииии....
Публикувано: 06 June 2010 - 09:59 PM

Публикувано: 06 June 2010 - 11:13 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 06 June 2010 - 11:16 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 07 June 2010 - 01:03 AM

А камъкочитата веднага бяха приватизирани от моят син.Особено Китчо, който беше прекръстен на Цар Кирил

Надплюването ми взе ума

Ето снимки на Вещугерката и на Смайли произведението на Криси.Който май по пътя за вкъщи серьозно го поизяде

Публикувано: 07 June 2010 - 01:57 AM

Много ми беше приятно да се запозная с хора от форума, с които съм общувала само виртуално, а и е супер, че толкова хора с обич към животните се съберат да се забавляват

blueocean отново отнесе всички на игрите, за следващия път да се подготвите по-добре

Huskypower, Nikey - жестоки снимки! Юле, вече имам една страхотна твоя снимка на Андрей, сега стават две!