Здравей Любо. Когато стопанисвахме изолатора е истина , че намеренията ни са били много поидеалистично от действителността , с която се слбълскахме. Истина е , че се оказа , че не сме знаели с какво се сбълскваме. Редовното неплащане на общината ни докара до там, че да се изпокараме с вос ....за пари. Никога няма да забравя за 40 лева дето взех на Жени , задето остави 3 кученца при нас да и ги гледаме и то това само за храна. Ти тогава позеленя , както си позеленял сега заради проекта. Аз почти бях стигнала до извода , че нашите грешки са били толкова , колкото вашите. Знаеш, че накрая неможех да променя мнението на Тони, а не аз решавах нещата. Аз съм човек, който винаги може да прости и обида и всичко, когато знам, че някой работи в името на животните. Твоята злоба , която се излива тук ме озадачава. Аз съм благодарна на Мариета и АРС, че кастрират наши кучета, но да си мисли някой , че пари по спечелен проект "Безопасен и здравословен начин на живот, чрез повишаване на отговорността на хората към домашните им любимци" мога да дам за ваксини и път е тъпо. Може....някои по обиграни хора да го могат, но на нас това е първи проект и още се чудим как да започнем. Тези котета нямат нищо общо с Дай лапа, защото аз никога не съм вменила моя отговорност на друг. Няма как ....аз сега не ходя при нашите кучета от близо година. Щеше да е нахално да оставя котетата там...при условие, че вече сме на ръба .....и много добре го знаете.
Съжалявам, че ти ПРОГОВОРИ едва , когато спечелихме проекта. Съжалявам- мислех си , че взаимно сме забравили за допуснатите грешки......поне аз така направих. А относно начина на отглеждане на животните- да наистина не са в добри условия, да наистина едвам смогваме и , за да не остават гладни аз и Жени ги издържаме с храна. Получихме скоро 100 евро от Юлия и те също отидоха за храна. Наем даваме 200 лева на месец за порутената сграда. Триите бебета от кучките на стопанина също останаха на наша гррижа, защото каза , че ако не ги приберем ще ги убие......Имаме 4 вързани кучета, но всеки ден се хранят.....всичик кучета. Те знаят, че са обичани и , че единствената причина да ги държим още там тези животни е, че се надяваме и тях да уредим в чужбина и то съвсем скоро. И приключваме......с практическата дейност ....за сега. Или си мислиш, че на мен ми харесва да живеят животните в селскостопанска сграда?! Не искам да влизам в лични нападки, защото знам, че и кучетата, които вие гледате не са много добре, но НИКОГО НЕ ОБВИНЯВАМ, защото аз знам как се гледат толкова много животни и , че не трябва да се обвиняват хора, които по един или друг начин се опитват да помагат. Мисля, че си позеленял от злоба и пак казвам, толкова ми е чиста съвестта, че хич не ми пука какво ще избълваш. А това, че обичам да си пия бирата ........ами не е лъжа. Няма нищо по- хубаво да си заобиколен от четирикраки приятели и да си пиеш бирата.....и това не крия.