Публикувано: 04 October 2010 - 06:27 PM
Не съм чел повечето мнения, но ще си кажа моето.
Посетих клиниката два пъти, първият път бях доволен /цените са нормални според мен, е може и по евтино, ама у нас всичко се надува, това е друга тема/.
Кучето ми беше яло нещо и имаше възпаление на червата, но отделно яде и кокали, така се случи и се съмнявахме за запушване.Добра реакция и като цяло съм доволен.Кокалите бяха от свински котлети, обработени със сатър.
След два три дни, обаче, съвсем случайно /подчертавам, че не двам никакви кокали на кучето,много рядко, но така се случи пак/ котарака извадил един чепат кокъл отново от котлет и го изтърсил на земята, песа го омете.Понеже не беше доизлекуван, започна пак да повръща и т.н.Случи се събота, айде пак там накаря, имат добър рентген-
Тоя път обаче доста разочарован бях-мудно, бавно, пое ни един лекар /не същия от предишните дни/, но тъй като сега се наложи да се правят поредица от снимки трябваше да чакаме определени периоди от време.Изтича периода, но пак чакаме.Докторът, определения, бяха и двама даже са поели вече и други случай, зер парата тече....
Ма както и да е-гледа снимките, рови в учебника, вика други-и накрая-има запушване, трябва да се реже.Добре, казмваме /отишли сме към 9,30 вече е 24 и кусур/наложително ли е?
Да, викат, 80%.Обяснява ни, едва ли не веднага.Казваме, лекарства нещо, да изчакаме-не ви съветваме, беше отговорено.
Хъм, направихме още една снимка, извън пакета, общо излезе около 135 лв ли не помня, искахме и запис на диск и си отиваме при нашия хирург, слава богу.
Човека огледа, някои неща не бяха както ни ги бяха разтълкували.Колегиално се отнесе, каза, че принципно хората са си свършили работата.НО, той препоръчва да се изчака.
Друго което ни направи, а там никой не го и спомена е, че си сложи ръкавиците и опипа ануса на кучето добре, след като порови, извади една малка костичка.Изписа ни лекарства, в случай на нужда бе готов да свика и екипа-
Е всичко мина ок, размина се операцията на червата-,да не говорим, че кой ще я прави, пък кой после ще гледа, беше обяснено хипотетично.
Разказвам накракто, може да имам и грешки, пиша бързо, но след тоя случай отново се уверих, че много зависи на кой ще попаднеш и че парите не са всичко-
Иначе, като цялто това са добри инициативи, добри почини, ама трябва и по отговорни и грамотни лекари, а и освен гела по косата да могат и да вършат други неща.

Dum spiro spero