ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 29 July 2006 - 03:15 PM
Здравейте приятели на мител шпицовете!
Днес след работа ми остана малко свободно време и седнах да ви напиша няколко реда.
Тия дни разбрах,че моя Волфи обожава да се плацика във вода!Първо започна да влиза във голямата обща купа за вода и със анимационна бързина я изплискваше цялата навън.
За да задоволя тази негова "нужда"от водни бани - днес му налях един леген с вода и го изнесох на балкона.
Какво друго да ви разкажа за него..
Може би това,че от първите дни се ориентира къде да ака и вече ме буди в ранни зори драскайки и скимтейки пред вратата на терасата.
Остава само да се научи,че не е позволено да прави миниатюрните си локвички из къщата и ще сме положили основите на тоалетното възпитание.
Другото ,което ми е малко странно е ,че яде наистина съвсем мъничко.
С една "котешка"купичка пълна с гранулка на ПроПлан овкусена с кучешки пастет караме цял ден.
Ако междувременно Алекс не му го омете.
От скоро му давам витамини за козина Петнил.
Много му харесва да ги хрупа и с охота идва, когато го повикам за да му дам дневната дозичка.
Поздрави:Дури
Днес след работа ми остана малко свободно време и седнах да ви напиша няколко реда.
Тия дни разбрах,че моя Волфи обожава да се плацика във вода!Първо започна да влиза във голямата обща купа за вода и със анимационна бързина я изплискваше цялата навън.
За да задоволя тази негова "нужда"от водни бани - днес му налях един леген с вода и го изнесох на балкона.
Какво друго да ви разкажа за него..
Може би това,че от първите дни се ориентира къде да ака и вече ме буди в ранни зори драскайки и скимтейки пред вратата на терасата.
Остава само да се научи,че не е позволено да прави миниатюрните си локвички из къщата и ще сме положили основите на тоалетното възпитание.
Другото ,което ми е малко странно е ,че яде наистина съвсем мъничко.
С една "котешка"купичка пълна с гранулка на ПроПлан овкусена с кучешки пастет караме цял ден.
Ако междувременно Алекс не му го омете.
От скоро му давам витамини за козина Петнил.
Много му харесва да ги хрупа и с охота идва, когато го повикам за да му дам дневната дозичка.
Поздрави:Дури
Публикувано: 29 July 2006 - 03:21 PM
Няма как да ви покажа как се потапя като врабче и как бясно пляска с малките си "котешки"лапки във водата!
Прекалено е бърз за цифров апарат.
Може би на лента би излязла тази водна феерия : радостно северняче лудуващо в легенчето..
Прекалено е бърз за цифров апарат.
Може би на лента би излязла тази водна феерия : радостно северняче лудуващо в легенчето..
Прикачени файлове
-
Picture_2126.jpg (34.05K)
Брой сваляния: 351
Публикувано: 29 July 2006 - 05:33 PM
l) l) l)
Публикувано: 29 July 2006 - 06:18 PM
Привет, сеска!
Това на твоите снимки по-горе е татко му на Волфганг -Лъки (Чапи)и собственика на развъдник "ТИТА- ЗЕЛИН"-Христо.
Те как се представиха в ринга?
Ще се радвам да науча новини от Камчия и шпицовете.
Малкия Волф започна да вдига ушенцата.
Сега само връхчетата са прихлупени напред.
Така като гледам доесец ще ги "закове"горе.
Поздрави от нас за вас :-*
Това на твоите снимки по-горе е татко му на Волфганг -Лъки (Чапи)и собственика на развъдник "ТИТА- ЗЕЛИН"-Христо.
Те как се представиха в ринга?
Ще се радвам да науча новини от Камчия и шпицовете.
Малкия Волф започна да вдига ушенцата.
Сега само връхчетата са прихлупени напред.
Така като гледам доесец ще ги "закове"горе.
Поздрави от нас за вас :-*
Публикувано: 29 July 2006 - 07:11 PM
Вашият татко стана шампион на България и Македония bravoS
Публикувано: 31 July 2006 - 01:51 PM
Здравейте, приятели на мител шпицовете!
Днес е единственият ми свободен ден от месеци затова сега ви пиша наспала се и отпочинала-въпреки жегата.
Волфата от ден на ден расте и се променя вече почти може да се каже ,че "си имаме ушички".
Но друго ме удивлява в тази порода..
Толкова гъвкаво,подвижно и отсклокливо куче не бях виждала!Например ако лежи и нещо му привлече вниманието да се обърне -то си завърта главата силно назад с такава лекота все едно е на въртящо се "винтче"прикрепена,а не на тънко колкото кутрето ми вратле..
Скача като жабка от леглата.
Със същата неочаквана за мен отскокливост се мята на тях.
Куче-живак!
В жегите най-любимата му игра е да цапа в легена с вода. Поздрави:ние
Днес е единственият ми свободен ден от месеци затова сега ви пиша наспала се и отпочинала-въпреки жегата.
Волфата от ден на ден расте и се променя вече почти може да се каже ,че "си имаме ушички".
Но друго ме удивлява в тази порода..
Толкова гъвкаво,подвижно и отсклокливо куче не бях виждала!Например ако лежи и нещо му привлече вниманието да се обърне -то си завърта главата силно назад с такава лекота все едно е на въртящо се "винтче"прикрепена,а не на тънко колкото кутрето ми вратле..
Скача като жабка от леглата.
Със същата неочаквана за мен отскокливост се мята на тях.
Куче-живак!
В жегите най-любимата му игра е да цапа в легена с вода. Поздрави:ние
Публикувано: 31 July 2006 - 01:52 PM
:-*
Прикачени файлове
-
Picture_2412.jpg (38.85K)
Брой сваляния: 357
Публикувано: 31 July 2006 - 07:30 PM
Ама и домашния любимец на Моцърт и Алекс е много 1super cheers