ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 27 January 2007 - 12:30 AM
Казах ,някой лично пита или трябва да обявявам!?За вас понеже сте интелегентна само ще ви кажа,че японеца е като мини самоед и само бял. n) a) angelpik

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 27 January 2007 - 02:13 AM
Ето първата снимка ;) Corey, Kia and Kismet, three beautiful Japanese Spitz from Australia
Прикачени файлове
-
japanesespitzimage002.jpg (17.03K)
Брой сваляния: 54
Публикувано: 27 January 2007 - 02:32 AM
Key facts -Ключови факти за Японския шпиц Size: Small
Height: 25 - 40 cm (10 - 16 inches)
Weight: About 10 kg (22 lb)
Life Span: 12 years
Grooming: Medium
Exercise: Medium
Feeding: Undemanding
Temperament: Affectionate & alert
Country of Origin: Japan
AKC Group: Not registered
Height: 25 - 40 cm (10 - 16 inches)
Weight: About 10 kg (22 lb)
Life Span: 12 years
Grooming: Medium
Exercise: Medium
Feeding: Undemanding
Temperament: Affectionate & alert
Country of Origin: Japan
AKC Group: Not registered
Прикачени файлове
-
Tojo_20photo_201.gif (66.66K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 28 January 2007 - 02:04 AM
здравейте :) как сте ?искам да те попитам Dury дали мога да гледам Поршко на двора в къщичка ,ама хубава,в смисъл с изолация и там каквото трябва,или е желателно шпицовете да се гледат в апартамент?имам проблем, когато ме няма и той е сам в къщи,прави голями бели.дърпа разни неща,яде каквото му падне и разваля домашни пантофи не само тях :) и не знам как да се справя с проблема,като се прибера заварвам хаус :(
Публикувано: 28 January 2007 - 02:11 AM
Здравей Оля,предполагам би могла да го гледаш и навън стига да си има солидна къщичка(да му пази завет и да не подгизва като вали ).Немските шпицове са много издържливи по начало .С гъстата си козина и подкосъм не би представлявало проблем за шпица да живее на двора.Баща му на Волфи го гледат на двора.Така ,че..не смятам да има проблем да го гледаш навън, щом си решила така.Има и други варианти за "озаптяването "на Поршенцето като е сам..Например клетка.Хубава, удобна клетка с постелка.Излизате и го оставяте вътре с неговите му играчки ,някое кожено кокалче за гризкане .Прибираш се и го извеждаш оттам.Или пък друг вариант е да го оставяте в коридора.Слагаш му купичка с чиста вода,постелка и затваряш всички останали врати на стаи ,хол,кухня.Ако банята е обезопасена -оставяш вратата открехната да шурка вътре докато си дойдеш и го изведеш на разходка.Но да не забравяме една подробност-това,което зная и ти казах (за живеенето на двора )е за мител шпицовете..Може би трябва да попиташ сеска.Все пак аз нямам мини шпиц.Помисли и върху другите варианти ,които ти предложих wink
Публикувано: 28 January 2007 - 11:03 PM
victoryVVV Бебе на публиката-момиченцето мител -шпиц от развъдник Тита-Зелин w)
Прикачени файлове
-
Picture_10478.jpg (55.77K)
Брой сваляния: 51
Публикувано: 28 January 2007 - 11:06 PM
Бебето"бебе".."Каменка" l)
Прикачени файлове
-
Picture_10480.jpg (57.41K)
Брой сваляния: 48