ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 06 February 2007 - 01:29 PM
Ох ,недей,мъжа ми искаше да си вземем котка такава,добре че надделях ,приятели си взеха и сега се оплакват,че мн и е студено на милото,макар,че поддържат температура достатъчна,за да и е добре,но не че съм против тях,просто харесвам,първо кучета и второ с мноого козина,но да не разводняваме темичката с наште коментари.
Публикувано: 06 February 2007 - 02:10 PM
1super За всички фенове на немския шпиц ..
Прикачени файлове
-
samsonkopf3_opt.jpg (34.76K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 07 February 2007 - 05:31 PM
Да аз също го прочетох че просто трябва да е пропорционално,но аз oleeee пак да питам l) Ние сме си о.к,щастливко постоянно гледа нещо да гризка.А да ти кажа на него му сълзи само едното оченце,другото почти нищо няма bl) много ми е чудно това и все се почистваме аман вече l)

Виолета
Публикувано: 07 February 2007 - 05:34 PM
r)
Прикачени файлове
-
P1030292.jpg (88.11K)
Брой сваляния: 47

Виолета
Публикувано: 07 February 2007 - 05:39 PM
Ами да и това знам,но сега сме само на гранулки Роял Канин той си я харесва и е качествена храна,но аз забелязвам и когато беше заедно с Миси че направо почна да реве l) и с двете очички а тя също плачкаше но на нея не и личи като е по-тъмничка,на Лъки чак бузките му бяха подгизнали.Мисля че плачаткат и по някаква си тяхна причина също cl) от вълнение ли, ох и аз не знам..

Виолета
Публикувано: 07 February 2007 - 05:58 PM
Ами сълзят му силно очичките,имам си свидетили,не си мисли че те лъжа нещо l) при срещата ни с други кучета не е така ,а аз съм го срещала с доста кучета и от малки и големи породи няма такава реакция,сериозно ти говоря не се шегувам

Виолета
Публикувано: 07 February 2007 - 07:26 PM
Аз мисля, че сълзят повече, също и когато им влизат косми в очите . Забелязвам, че на мойта Сузана изобщо не и текат очите, но тя е много спокойно кученце, не палува и почти не си играе с другите, така и не си праши очите, а другите бандити у дома, нали все са на кълбо и се боричкат dribble , винаги си ходят мокри под очите и често намирам цели косми, попаднали в очите им. Но и при Габи едното оченце сълзи повече и наистина и на мен ми е странно. bl)
Публикувано: 07 February 2007 - 10:49 PM
bravoS Браво и от мен, наистина много полезно!!!
Имам само едно глупаво въпросче- какво е "Крупа"?
Имам само едно глупаво въпросче- какво е "Крупа"?

Вход

Горе
Цитиране +