ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 08 February 2007 - 09:33 PM
Цитат
Така, малкият сладур от снимките е собственост на един познат.Човека ме заговори в интернет с въпроса дали мога да "намеря"женичка за любимият им 7 годишен Ричи-порода "померанска лисица".Не ме питайте какво се изля върху ми като му споделих каквото знам за породите,за 5 те вида немски шпиц,смисъла на родословието и безсмислието на междусъседските скачки..Е,имахме такъв"случай" и тук..Досещате се ,че споменавам стопаните на шпиц Кора,които бяха влезли тук организирайки си "сгледа"на шпицовете ни с цел намиране на мъжкар ,които да заплоди любимото им целувкораздаващо кученце-на пролет.Та човека с Ричи също като стопанина на Кора -ме обяви за расистка,за фашистка ..Абе Хитлер!С тази разлика ,че стопанина на Ричи не си позволи като другият на Кора да се бърка в личния ми живот давайки ми непотърсени съвети "да се занимавам с по-смислено лично, мое развъждане".Поканила съм човека да влезе в някоя от темите за немските шпицове.Ще се радвам да го стори и да сподели с нас ,подробности,за чаровният "лисик"Ричи.Доколкото знам Ричи си е "намерил"вече "съпруга". l)
Уважаема г-жо Буреш, нека не забравяме, че Вие бяхте тази, която първа започна (като на дебил) да ми обяснява "смисъла на развъждането" bl) Не е необходимо да ме давате за пример - но благодаря, че не сте ни забравили b) Не смятам за необходимо да Ви убеждавам в каквото и да било... а чувствата, с който Вие пишете за Вашето куче, с нищо не се различават от тези на останалите собственици на домашни любимци w) Аз например харесвам Вашия красавец (и то не със задни мисли). И за това намирам иронията ви см за неуместна. С уважение към Вас b)
Надявам се да не Ви дразня И с това, че ми е интересно все пак да чета тук? ouu
Публикувано: 08 February 2007 - 10:20 PM
Разлика според европейския стандарт в екстериора/външен вид,формат/
на петте разновидности шпиц-НЯМА.Шпиц-произлиза от острите уши.
Това че някой американец е решил да направи с ножицата ушите на шпица като на коала,не променя стандарта.Всяко постригване освен на лапи и около ануса се наказва.
на петте разновидности шпиц-НЯМА.Шпиц-произлиза от острите уши.
Това че някой американец е решил да направи с ножицата ушите на шпица като на коала,не променя стандарта.Всяко постригване освен на лапи и около ануса се наказва.
Публикувано: 08 February 2007 - 10:33 PM
BEER Мерлинс,съгласна съм с Вас ,че по стандарт ушетата трябва да са триъгълни,съразмерни с главата и острички.Доколкото зная думата "шпиц" от немски означава"остър".
Но като гледам снимките на някои померани.
Ушичките им са като на "меченце"кръгли.
Но като гледам снимките на някои померани.
Ушичките им са като на "меченце"кръгли.
Публикувано: 08 February 2007 - 10:41 PM
wink Jan-Shars Toy Of Pickachu
Owned by Sabine Jorg, Zurich Switzerland
Owned by Sabine Jorg, Zurich Switzerland
Прикачени файлове
-
post_29_1167254314.jpg (23.98K)
Брой сваляния: 58
Публикувано: 08 February 2007 - 10:56 PM
Цитат
BEER МилкоКа ,ако не се занимавате с моя личен живот и правото ми на избор в него;ако не коментирате намеквайки за професията ми(да не се връщам сега страници назад и да ви цитирам,нали?)ако се държите учтиво и нормално:добре сте дошли отново!АЙДЕ ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ В ЗАГАДКИТЕЕ! super best
Г-жо Буреш - с цялото ми уважение към Вас и професията Ви (телеман съм bravoS ) - не помня АЗ да съм Ви правила намеци. Но стига обяснения BEER - темата е за кучета все пак - и по темата- изредихте разликите - и не смятам да ви повтарям, но тук ми идва на ум нещо s) има ли порода "Канадски Вълк"? Така както има и "померанска лисица" nok oleeee