ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 08 February 2007 - 10:20 PM
Разлика според европейския стандарт в екстериора/външен вид,формат/
на петте разновидности шпиц-НЯМА.Шпиц-произлиза от острите уши.
Това че някой американец е решил да направи с ножицата ушите на шпица като на коала,не променя стандарта.Всяко постригване освен на лапи и около ануса се наказва.
на петте разновидности шпиц-НЯМА.Шпиц-произлиза от острите уши.
Това че някой американец е решил да направи с ножицата ушите на шпица като на коала,не променя стандарта.Всяко постригване освен на лапи и около ануса се наказва.
Публикувано: 08 February 2007 - 10:33 PM
BEER Мерлинс,съгласна съм с Вас ,че по стандарт ушетата трябва да са триъгълни,съразмерни с главата и острички.Доколкото зная думата "шпиц" от немски означава"остър".
Но като гледам снимките на някои померани.
Ушичките им са като на "меченце"кръгли.
Но като гледам снимките на някои померани.
Ушичките им са като на "меченце"кръгли.
Публикувано: 08 February 2007 - 10:41 PM
wink Jan-Shars Toy Of Pickachu
Owned by Sabine Jorg, Zurich Switzerland
Owned by Sabine Jorg, Zurich Switzerland
Прикачени файлове
-
post_29_1167254314.jpg (23.98K)
Брой сваляния: 62
Публикувано: 08 February 2007 - 10:56 PM
Цитат
BEER МилкоКа ,ако не се занимавате с моя личен живот и правото ми на избор в него;ако не коментирате намеквайки за професията ми(да не се връщам сега страници назад и да ви цитирам,нали?)ако се държите учтиво и нормално:добре сте дошли отново!АЙДЕ ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ В ЗАГАДКИТЕЕ! super best
Г-жо Буреш - с цялото ми уважение към Вас и професията Ви (телеман съм bravoS ) - не помня АЗ да съм Ви правила намеци. Но стига обяснения BEER - темата е за кучета все пак - и по темата- изредихте разликите - и не смятам да ви повтарям, но тук ми идва на ум нещо s) има ли порода "Канадски Вълк"? Така както има и "померанска лисица" nok oleeee
Публикувано: 09 February 2007 - 01:39 PM
Може да ви се стори малко странен въпроса ми... s) - преди два дни купих свинско ухо - досега не бях купувала - и тук прочетох, че Duri е купувала на Волфи....и той много харесал ушите....аз досега само кокалчета, обувчици и солетки съм вземала.....и най-после взех УХО! super best - което беше запечатано в целофанено пликче.....с голямо нетърпение се прибрах с изненадата.....и в момента, в който отворих пликчето.......ужжас! n) разнесе се невероятна воня - не знам дали така трябва да мирише s) в едно съм сигурна: не е задължително на мен да ми хареса миризмата....но тая беше умопрачителна буквално казано - миришеше на мърша и туткал - а и по самото ухо имаше някакви тъмносини петънца - не беше плесен или мухъл...та въпроса ми е: дали е било развалено или е нормално да смърди така гадно? Отчупих връхчето му и плахо и го подадох на Кора.... но в следващия момент реших да го изхвърля ouu
Публикувано: 09 February 2007 - 04:30 PM
Dury, благодаря за отговора BEER - обикновено пазарувам от магазина на Солунска - но това ухо го купих, минавайки край едно малко магазинче в уличките около НДК...обикновено гледам печата за датата на годност - но на това имаше само етикетче с името на фирмата производител. Много хубаво се ветрее козинката на Волф-чо b) - "приветства" ли минаващите по улицата? Нашата тераса е с решетки - Кора се провира през тях - и всички минаващи трябва да я забележат bgflag
Публикувано: 09 February 2007 - 04:55 PM
Знам за "братчето" на Волфи - Алекс super best - та като стана дума - може да си писала, но да съм пропуснала: те двамката как се разбират? А за котките около вас - четох b) - ние имаме един Гарфийлд - уличен котарак - обаче Кора не му обръща внимание като излезем /може би защото живее с котарак s) Алекс и Волф гушкат ли се? oo
Публикувано: 09 February 2007 - 05:06 PM
Аз взех мител шпица за дружинка на Алекс.Заедно са от малки(Волф беше бебе като го донесох при батко му).Много се обичат.
Играят заедно.Беснеят заедно.Карат се.Но накрая винаги всичко свършва с "мир и любов".
Не знам как винаги играчката на другия е по-желана при положение ,че им купувам винаги всичко еднакво.
Играят заедно.Беснеят заедно.Карат се.Но накрая винаги всичко свършва с "мир и любов".
Не знам как винаги играчката на другия е по-желана при положение ,че им купувам винаги всичко еднакво.
Публикувано: 09 February 2007 - 05:15 PM
w)
Прикачени файлове
-
Picture_1155.jpg (61.8K)
Брой сваляния: 54

Вход

Горе
Цитиране +