ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 09 February 2007 - 11:06 PM
Леле,леле много лесно се предадохте още на старта,каква игра или анкета е това!??Напрегнете малко клетките,хайде.Най лесно е да се предаде човек.Тук в темата знам поне двама учасници ,които трябва да знаят отговори те.
Сеска ,ти се измъкваш по терлици,впрочем и Дури,това за малък и померански не е вярно ,я погледни стандартите на ФЦИ и на немците и ми кажи къде пише померански,това име е дадено ,като нарицателно ,защото са от областа Померания??!!Я преведи думите "клайне" и "цверк"!!А Дури да не се измъква с тия любими стандартни,всички са стандартни!! fow super best angelpik
Сеска ,ти се измъкваш по терлици,впрочем и Дури,това за малък и померански не е вярно ,я погледни стандартите на ФЦИ и на немците и ми кажи къде пише померански,това име е дадено ,като нарицателно ,защото са от областа Померания??!!Я преведи думите "клайне" и "цверк"!!А Дури да не се измъква с тия любими стандартни,всички са стандартни!! fow super best angelpik
Публикувано: 09 February 2007 - 11:08 PM
Цитат
А много интересно Светле 1super и да не си ни разказала до сега че си била на Световно oleeee а това означава ли че двете разновидности ще се съберат след време в едно?
Разказах подробно и снимки в количества пуснах, просто си изтървала b) . Линда се класира четвърта в класа си, което за нас беше разочарование, тъй като като видях конкуренцията бях сигурна, че ще сме втори, но тя беше само на 10 месеца, така че за на пред може да се представим и по-добре, все пак на Линда баща и е европейски шампион и аз очаквам тя поне малко да е наследила неговите качества, а ако не е то поне да е добра производителка на малки шампиони. r) l)
Публикувано: 09 February 2007 - 11:14 PM
Мале докато пиша ,колко неверни неща изписахте,ще ме уморите от смях.Сеска, не говори такива смехории и аз ги знам за руския развъдник,но това си е техен проблем,а другото за съдиите също е техен проблем ,всеки отговаря за себе си .Скоро няма да стане този номер със сливането.Това на снимката не е мини шпицТвърдя всичко това ,защото съм съдия и мисля доста разбиращ.ИМА СТАНДАРТИ,а не мода,ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!
Публикувано: 09 February 2007 - 11:14 PM
Цитат
Не се измъквам и твърдя, че и двете названия са верни. Дори във заявката за европейското в Загреб са писали "цверк" и до него в скоби померан.
Публикувано: 09 February 2007 - 11:20 PM
Цитат
Мале докато пиша ,колко неверни неща изписахте,ще ме уморите от смях.Сеска, не говори такива смехории и аз ги знам за руския развъдник,но това си е техен проблем,а другото за съдиите също е техен проблем ,всеки отговаря за себе си .Скоро няма да стане този номер със сливането.Това на снимката не е мини шпицТвърдя всичко това ,защото съм съдия и мисля доста разбиращ.ИМА СТАНДАРТИ,а не мода,ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!
Аз разбирам и също не съм за кръстосването на двете разновидности на шпица, но истината е, че по големи изложби няма да съм конкурентноспособна, тъй като не се водя по "модата". А хората ще си показват големите померани за малки шпицове и съдиите ще им се възхищават на късите муцунки и огромната козина. Обяснете ми вие като съдия от къде излезе тази мода и защо съдиите, уж са най-добрите по европейските и световните изложби, вземат такива решения и пишат високите оценки на малки шпицове в померански тип, а не в стария немски? bl)
Публикувано: 09 February 2007 - 11:24 PM
Забравих да допълня, че дори вече постригват малкия шпиц като померан и на никого това не му прави впечатление или не му пука wink !
Публикувано: 09 February 2007 - 11:24 PM
Сеска,казах ,че истинските названия са малък и мини ,а не, че не викат и померан на мини шпица!!Става въпрос за снимката за която е написано че това е цверк шпицна 4 м.Дури не ми говори за това ,че човек се учи ,това всеки го знае,тези отговори ги знаете иначе не може да участвате на изложба.Няма да знаете за каква порода се явявате.И не ми пускайте мухата,че аз се измъквам,нали искахте въпрос,иначе какво става ,аз питам и аз отговарям. l)
Публикувано: 09 February 2007 - 11:26 PM
Взех да се чуствам като първокласничка, която не си е написала домашното и се черви пред дъската l) l) l) .