ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 21 February 2007 - 08:37 AM
благодаря за отговора и предварително се извинявам, ако задавам обсъждани вече въпроси...
та значи, нашия нов член на фамилията се казва Нера(а е чисто бяла, за тожа b) ), и преди 2 седмици тежеше 1.5кг, но сега ми се струва че е порастнала от тогава. не иска да яде кучешка храна, първите два дни се смля да яде гранули и храна от консерва, а след това спря. сега дори когато и смеся примерно кренвирш с гранули, тя изяжда само кренвирша a) притеснява ме факта, че не получава нищо за растежа допълнително, а в сухата са изчислени необходимите дневни дажби... правих и няколко пъти и кайма с ориз(сварени само) и мн. и допадна. иначе е само мааалко непослушна и вече почти всеки път ходи в тоалета. случва се и да се изтърве да се изпиша понякога когато се е заиграла или вечерта, защото спи сама в коридора и според мен отмъщава. акането от няколко дни вече е само в тоалета bravoS , пу да не я урочасам
Публикувано: 21 February 2007 - 10:17 AM
Прикачени файлове
-
nera01.jpg (19.42K)
Брой сваляния: 57
Публикувано: 21 February 2007 - 10:18 AM
Прикачени файлове
-
nera02.jpg (13.72K)
Брой сваляния: 54
Публикувано: 21 February 2007 - 10:19 AM
Прикачени файлове
-
nera03.jpg (27.34K)
Брой сваляния: 56
Публикувано: 21 February 2007 - 10:20 AM
Прикачени файлове
-
nera04.jpg (14.05K)
Брой сваляния: 53
Публикувано: 21 February 2007 - 10:21 AM
Прикачени файлове
-
nera05.jpg (14.21K)
Брой сваляния: 55
Публикувано: 21 February 2007 - 10:34 AM
Публикувано: 21 February 2007 - 10:39 AM
Публикувано: 21 February 2007 - 11:06 AM
http://dog-shop.hit.bg/, тел.8721311-Данина??!
моля, някой ако има инфо да пише!
Публикувано: 21 February 2007 - 11:14 AM
Публикувано: 21 February 2007 - 11:14 AM
Цитат
http://dog-shop.hit.bg/, тел.8721311-Данина??!
моля, някой ако има инфо да пише!
Това е борса за кучета (няма човек, който да развъжда всякакви породи) според мен ги получават от чужбина, и ги преподават тук.

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 21 February 2007 - 11:23 AM
когато взехме Нера, всичко стана мн.бързо... обадихме се на частна обява, отидохме малко по-късно на адреса и се влюбихме в нея(имаше и нейна сестричка там). жената ни обясни, че кучетата са на нейна позната на която се наложило да замине за провинцията и ни увери в достоверноста на това което продава.... ние обаче бяхме във еуфория и почти нищо не чухме. отидохме в банката, после през магазин за животни за да купим вс.необходимо и се върнахме за нея. заведохме я на ветеринар веднага след това, тъй като ни каза, че ваксини не са поставяни, а само е обезпаразитявана(ние я обезпаразитихме вътрешн още веднъж, по препоръка на доктора). много е сладка и е видимо здрава за сега(дай боже!), но днес се притесних, след всичко изчетено във форума относно разжъдници, борси и т.н., та за това звъннах на тел.на жената от която я купихме, за да помоля за координати на собственика на родителите. тя любезно ми го предостави, но какво беше учудването ми когато ми вдигна любезна жена и ми каза, че всъщност те са борса. смотолеви че ще ми изпрати на мейла снимки на родителите до няколко дни, щом се свърже с тях, но техни ли ще са снимките-никой не знае!!!
така или иначе вече сме я взели и тя ни радва сърцата. синът ми си я купи сам със пари от изкарани шестици тази година(и тези до края, които ще трябва да изкара ;) а аз до сега бях тврдо против куче в апартамент...
дано само да е жива и здрава!
иначе изгледах много снимки и прочетох мн за породата и според мен няма съмнение че е шпиц, но дали е мини или мител явно времето ще покаже....
сърдечни поздрави на вас и вашите любимци
sophie

Вход

Горе
Цитиране +

.jpg)