Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#1781 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 February 2007 - 12:14 PM

Хм..Вижте това кученце очевадно не е гледано от новородено както трябва..А и нека не забравяме ,че е момиченце!На "Шоуто на Шампионите " на Клуба за Северни Породи-държах в ръце чистокръвен ,среден немски шпиц от същият развъдник, от които си взех Волфи-малкото бебе,момиченце бе така лекичко!Като перце!Момиченцата по начало са по-дребни.Винаги от бебе до адулт(зряло куче).Оставете сега тези "неща"настрана:кой от 5 вида е Нери;колко кг.трябва да е;времето ще покаже каква ще стане тя.Няма да се откажете от малкото ви бисерче само защото не сте знаели ,че ако държите на дадена порода трябва кученцето да "върви"с легитимно родословие..Радвайте му се!И го снимайте!Много!Шпицовете са като пеперуди излизащи от пашкул-променят се за седмици..Уникално е.Очакваме нови снимки на Нери.Поздрави!Дури wink п.с.давам варено яйце (омешвам го с гранулката)не повече от 2 яйца за седмица.

#1782 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 12:18 PM

може ли на ТИ, тъй като аз ви пиша на "ти", а вие на "вие" ;) малко объркано стана

а темата наистина е прекрасна! вчера попаднах на този форум и четох до 3ч. сутрнта... не ме питайте как станах на време! и въпреки всичко не успях да проета всичко!!!
сега се налага да излизам, но ще пиша пак по-късно и ще прочета всичко, което сте писали до сега-обещавам angelpik
желая прекрасен ден на вас и вашите сладки шпицчета ;)
беше ми мноооого приятно!

#1783 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 12:20 PM

Поздрав от нас за вас w)

Качена снимка
User's Signature

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!

#1784 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 February 2007 - 12:22 PM

Приятно ми е да се запознаем аз съм Виктория от София(35г.)и не знаете колко още по-радостна ме правите да виждам ,че е имало смисъл от създаването на такава тема ..Благодаря ти. Хубав ден за теб и северната принцеска Нерита wink

#1785 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 12:23 PM

MistressLinda, много е сладък!!!!!!!
да ти е жив и здрав!

#1786 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 February 2007 - 12:23 PM

BEER MistressLinda,ах какво ви е малко северно "лисиче"!Разкажете ни ако имате желание повече за тази красотичка..Зарадвайте ме..Поздрав!Дури

#1787 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 12:26 PM

аз съм София от София ;) , т.е. живея в София, но съм от Варна ;)
тази година ще стана на 30 :( и съм в младост1

благодаря ви! не съм и предполагала, че мога да срещна толкова мили и добре настроени хора bravoS 1super 1super

#1788 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 February 2007 - 12:34 PM

Софи ,ходили ли сте някога на българска киноложка изложба?Скоро има такава тук в София зад хотел "Плиска"на територията на БАН.Стадион "Академик"на 4 март(неделя)от 12ч.Ако искате може да се видим там ,да се запознаем на живо и да ви дам сухото мляко?Поздрави!п.с.може ли да ви наричам Софи?А можем и да се разберем да се видим на к.Изток(което отдавна не е кино,но поне надписа му още седи)някой път и да ви дам Бош-млякото) w)

#1789 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 12:40 PM

Цитат

Софи ,ходили ли сте някога на българска киноложка изложба?Скоро има такава тук в София зад хотел "Плиска"на територията на БАН.Стадион "Академик"на 4 март(неделя)от 12ч.Ако искате може да се видим там ,да се запознаем на живо и да ви дам сухото мляко?Поздрави!п.с.може ли да ви наричам Софи? w)

никога в живота не съм ходила на такова място!
нямам нищо против да дойда, поне за да не умра идиот ;) и освен това е ми бъде приятно да се запознаем! академик е много близо до нас. мерси за млякото, но сигурна ли си че няма да ти е от полза??

приятелите ме наричат Софи ;)

#1790 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 12:50 PM

Ами какво да кажа - отрасна ми в ръцете от бебе w)

Родословие няма, донесоха ми го от Словения, мога да му изкарам,
но не виждам смисъл, тъй като няма да го водя по изложби.

Иначе е здрав, смени си бебешката козина, смени зъбки, расте,
и никога не се спира - от къде е тая енергия и бяс, не знам b)

Имам и шелти на 3г, разбират се чудесно, играят, и така (писала съм доста из форума, ама не в тая тема, нали е запазена марка за Dury)
User's Signature

#1791 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 12:55 PM

w)

Качена снимка
User's Signature

#1792 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 01:10 PM

Нямаме много снимки, синът ми ни снима с gsm-a си,
това е top снимката за сега:

Моите две слънчица w) w) w)
Качена снимка
User's Signature

#1793 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 01:15 PM

страхотни сладури са 1super разбират ли се?? а как се казват?

#1794 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 01:26 PM

Шпицът се казва Ричи, а шелтито - Айнщайн, на Ричи много му се беснее,
по цял ден, и доста тормози баткото - дърпа му ушите, краката, хапе го, даже и му се "качва" - под формата на игра де, ама аз му се карам.

Иначе си ядат от една купа, разхождам ги заедно в парка, и си спят при мен на спалнята - поне нощем е тишина и спокойствие b)
User's Signature

#1795 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 February 2007 - 01:33 PM

cheers Волфи вече си има и снимки за паспорта.Остава само да ида до общината и да видя какво що ще ми искат да ги регистрирам.Много се дразня ,че няма да има регистрационни медальончета..Трябва да поръчам на малкият регистрационен медальон с името му и моят телефонен номер..Та такива ти ми работи в тия февруарски жеги,приятели wink

#1796 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 01:46 PM

MistressLinda, еми купона у вас е голям, значи ;)
а Ричи кастриран ли е? и ако не, мислиш ли да го правиш??
аз четох много за и против и съм решила Нера да я оперирам и да и сложа чип. мисля че операцията трябва да се направи преди 1вото разгонване-ще питам bl)

Dury, честито за снимката и дано да не ви разкарват много! все пак това е събитие, тъй като Волфи, доколкото четох, е бебето на форума, нали? тази тема си я направила още преди да го вземеш... гледах даже негови снимки като бебе w) голям сладур 1super

#1797 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 February 2007 - 02:02 PM

Да ,така е, взех моят среден шпиц след като направих темата тук..Знаеш ли, историята е малко странна.В смисъл ,че се бях запалила по тази порода и конкретно по средният шпиц и още февруари трябваше да взема кученце.Оказа се фалшива бременност..После ..Мина време..Даже по едно време мислех да взема за другарче на Алекс едно котенце..После си бях харесала пак от обявите тук едно черно кокерче(пораснало)взеха го други хора..И както винаги ,когато нещо е "писано да стане-то се случва рано или късно"така един хубав ден разхождайки се из центъра на София свърнах към площад"Славейков"и когато стигнах до небеизвестният зоомагазин влязох вътре..Направих някои покупки за овчарката ми и точно преди да изляза дочух кучешки лай.Излизаше от големите,стъклени аквариуми нагоре по стълбата..Върнах се, ей така,от любопитство.В първият аквариум в дясно имаше 2 кученца боричкащи се в талаша.Едното бе мопсче.А другото ..бе немски шпиц.Не помня колко време съм седяла там ,клекнала, притаила дъх ,хипнотизирана от малкото,бяло същество..След това излязох и веднага се обадих по телефона на развъдчика, от които чаках да взема куче февруари..Научих ,че едната му кучка е бременна и чака всеки момент да роди.Казах да ме има предвид като потенциален клиент-стопанин.След това се заредиха дни и седмици на очакване..Колебания относно какъв пол кученце да взема..И когато почти бях се спряла на момиченце и имена си бях намислила-научих ,че са се родили 2.Едното е починало.Останало е само едничко-момченце.След кратък размисъл ,позвъних отново при една от разходките ни с другото куче и твърдо заявих ,че ако кученцето не е обещано или капарирано вече-аз ще го взема.После минаха пак няколко седмици и аз се въртях на шиш от едни такива въпроси като например:как ще се справя с цели 2 кучета?!Дали Алекс (овчарката)ще го приеме за дружинка(с тази цел изобщо взех 2 -то куче);дали малкият ще се чувства добре с огромната,непохватна овчарка..Не спах ноща преди да идем да го вземем от развъдника в Ботевград.Постоянно се питах правилно ли постъпвам,ще се наредят ли"нещата"..Когато на другият ден го поех в прегръдките си той се гушна и бе спокоен.Моите близки също го вземаха да му се радват-всички знаете какво е немски шпиц бебе..Но той се дърпаше и си искаше да е в мен.От тогава до днес , надявам се дълги години занапред да е така-сме си заедно.И обичта ми към тях е по-голяма от всички грижи и отговорности,които съпътстват неминуемо съжителството с животинка.Винаги съм го казвала:моля се на Бог само да са ми живи и здрави.Нищо ДРУГО не е важно. wink п.с.човек разбира ,че е манияк по дадена тема или порода,когато започне да мисли ,че "нищо не е непосилно скъпо"относно отглеждането на кученцето му.Та такава е историята на единственото оцеляло кученце от кучилото на развъдник"Тита-Зелин"с буква"В".Историята на пристигането на моят Волфи при нас. wink

#1798 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 02:15 PM

Цитат

a Ричи кастриран ли е? и ако не, мислиш ли да го правиш??
аз четох много за и против и съм решила Нера да я оперирам и да и сложа чип. мисля че операцията трябва да се направи преди 1вото разгонване-ще питам

Не, не е кастриран, нямам и намерение да го кастрирам,
нито да го водя на женска, а шелтито ми е родословно, изложбено !

И една подробност - само женските се разгонват, помислете за
вашата красавица (имала съм женска НОК преди години, като се
разгонеше, ставаше страшно ....)
User's Signature

#1799 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 02:18 PM

За кастрирането има няколко теми, прочетете ..
User's Signature

#1800 Потребителят е офлайн   sophiepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 09:26 PM

да ви питам още нещо... днес в зоомагазина в младост1 А, продавачката(много мило и любезно момиче) ми каза че малките кученца(като мини и мител шпиц) на 6мес. възраст достигали размерите си за зряло куче, това така ли е?????

Dury, купих нови 2 вида суха храна, но нямаше от тези две марки които ти ми каза. взех някаква канадска(пиле с ориз и сомга с нещо), но не помня името. купих и витамини на витакрафт-витабон както и спрей фронтлайн против бълхи и кърлежи(ветеринаря и слага на 2 пъти пудра, но се чеше и май има още бълхи

bash

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема