ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 February 2007 - 10:03 PM
;) Слънчице,повечето снимки са на 2 те ми кучета..Най-често тук вътре как си играят с въжето..Ето една как Волфи пие вода. b)
Прикачени файлове
-
PICT0029.jpg (35K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 26 February 2007 - 10:12 PM
Слънчице, и вие сте много, ама много сладки w)
За къпането - май не е добре за козината да се къпе често,
1 път в месеца зимата е ок - поне така са ми казали на мен ...
А за миенето след разходка - за нас е задължителна прецедура,
след като се качват по диваните и спят на спалнята - няма начин ..
За къпането - май не е добре за козината да се къпе често,
1 път в месеца зимата е ок - поне така са ми казали на мен ...
А за миенето след разходка - за нас е задължителна прецедура,
след като се качват по диваните и спят на спалнята - няма начин ..

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 26 February 2007 - 10:19 PM
Хм..Всеки има право да прави каквото намери за добре относно грижите за външният вид на кучето си.Нещата ,които си позволявам да споделям тук не са някакви си дивотии или мои измишльотини.Това са съветите на хора отглеждащи и грижещи се за кучета северняци.Разбира се има и неща,които самата аз лично съм пробвала и проверила какво що(за шампоани и разни такива нещица).Кучешката козина и човешката коса не са едно и също нещо.п.с.ние имаме проблем с водата и още не съм го окъпала.. oo
Публикувано: 26 February 2007 - 10:28 PM
cheers Да вярвам че си права,разбира се всеки може да изкаже мнението си и да сподели опита си,явно това са нови неща,защото аз това си го знам още от преди и до сега не съм чула другата гледна точка за да съм наясно както ти в случая r)

Виолета
Публикувано: 28 February 2007 - 09:34 AM
Здравейте на всички,гледам мн нови снимчици има и все хубави сладури на тях! bravoS
А за къпането аз съм напълно съгласна с MistressLinda, че кучетата не се къпят всяка седмица или на две, а на месец или даже ,когато забележим,че имат такава нужда,не случайно всеки ден след разходка си ги мием,Дури е права,че кучешката козинка не е като на човек,но това само показва,че честото и къпане не е желателно,те не са плюшени играчки все пак,това съответно го казвам,защото не съм с кучета от вчера и отдавна съм приела съветите на моите ветеринари,които също са на мнение,че кучето се къпе не толкова често,за колкото говорите.С това имам за цел не да обидя или споря с някой,а просто да не объркваме,новичките във темата и да не си помислят,че всяка седмица трябва да си къпят изцяло кученцата.
С най-добри намерения го казвам,разбира се.Целувчици от нас на всички от Миси и мен и давайте още снимчици.
А за къпането аз съм напълно съгласна с MistressLinda, че кучетата не се къпят всяка седмица или на две, а на месец или даже ,когато забележим,че имат такава нужда,не случайно всеки ден след разходка си ги мием,Дури е права,че кучешката козинка не е като на човек,но това само показва,че честото и къпане не е желателно,те не са плюшени играчки все пак,това съответно го казвам,защото не съм с кучета от вчера и отдавна съм приела съветите на моите ветеринари,които също са на мнение,че кучето се къпе не толкова често,за колкото говорите.С това имам за цел не да обидя или споря с някой,а просто да не объркваме,новичките във темата и да не си помислят,че всяка седмица трябва да си къпят изцяло кученцата.
С най-добри намерения го казвам,разбира се.Целувчици от нас на всички от Миси и мен и давайте още снимчици.
Публикувано: 28 February 2007 - 01:05 PM
....как ми се разхождааааа!
Прикачени файлове
-
nera06.jpg (28.83K)
Брой сваляния: 36
Публикувано: 28 February 2007 - 01:06 PM
още само 10дни!!! r)
Прикачени файлове
-
nera07.jpg (36.36K)
Брой сваляния: 37