ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 02 March 2007 - 05:44 PM
Здравей Dury!Взехме ричи заедно с брат му (чарли) от Стражица.бяха останали 3 кученца 1 женско и 2 мъжки.Ние взехме двете мъжки и не съжаляваме.Храним ричи с гранили на Friskies а понякога и на Pediggree за бебета.Двааме му и най-различни готвени храни.Нищо не отказва.Винаги след разходка мием лапите му а през 1-2 седмици целия.Не се придържаме към някакъв шампоан.Купуваме такъв какъвто има в зоомагазините.Сега е на 6 месеца и е 6кг но не знам колко е висок.много не слуша.Държи се приятелски с всички от семейството както и с други хора.Голям е пазач.Когато някой мине под терасата или пред външната врата започва да лае и не можем да го успокоим.Страх го е от кучетата само от хъскито и сетера ни не го е страх много.Иначе заляга върти опашка лай но ако се обърнат и бяга.много е игрив!!!Знае командата седни.Ако се сетя ще разкажа още нещо за него.
Публикувано: 02 March 2007 - 08:01 PM
А пък те спят и така.. oo oleeee
Прикачени файлове
-
PICT0249.jpg (46.81K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 02 March 2007 - 10:24 PM
Нямам Дури,е имам съученичка там но нямам връзка с нея от години s) Но не пречи да се поразпитам де,ние тъкмо се изсушихме след банята и сега вършее из нас,направо пощуря l) но го хванах да ми позира за секунда victoryVVV
Прикачени файлове
-
P1030585.jpg (32.09K)
Брой сваляния: 43

Виолета
Публикувано: 02 March 2007 - 10:55 PM
worthy super best Оцеляхме без произшествия и на днешните ни разходки!Благодаря ти, Боже за тоз късмет!Моят Волф днес при дневните разходки си поигра с едно мопсче- негово приятелче.И се запозна с едно пинчерче бежовко-кафявичко на име Ричи.Нямах апарат да ги снимам.После моичкият спа като заклан.. oo
Публикувано: 02 March 2007 - 11:08 PM
А мен ме нямаше цял ден от 7ч сутринта та до 8ч вечерта и Лъки стоя самичък цял един ден.И очаквах големи поразии,акита в банята,но не беше свършил нищо,стискал е и ме е чакал да се прибера w) Много съм доволна от умничката ми главичка,ето ви една сладка усмивчица l)
Прикачени файлове
-
P1030603.jpg (70.64K)
Брой сваляния: 42

Виолета
Публикувано: 02 March 2007 - 11:24 PM
За шампуанчето знаеш,аз съм ти писала и разбира се и балсамче,всички екстри l) Струята на сешоара е хладка не горешта но не и студена,защото трепереше l) но много време се сушим,суша суша а то все мокро стои,много им е гъста козинката и докато изсъхне напълно се изморявам,при вас сигурно е още по-трудно,като сте по-големички r) но като видя резултата и забравям за мъките преди това angelpik

Виолета
Публикувано: 02 March 2007 - 11:29 PM
Мдам..Не е лесно да се къпе куче и то с гъстичка козина.Но какво пък това си е част от нашите задължения на стопани,нали така?А и резултата после си струва.Здраво,чисто и сресано куче..Какво по-хубаво от това за един отговорен стопанин super best
Публикувано: 03 March 2007 - 12:22 PM
честит 3 март.Послучай празника слагам снимки на ричи. 1super w)
Прикачени файлове
-
IMG002.JPG (10.5K)
Брой сваляния: 39

Вход

Горе
Цитиране +