ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 04 March 2007 - 10:41 AM
Здравейте приятели,искам да ви разкажа за един шпиц,който случайно видях на една тераса в Пловдив,чисто черничък приличаше ми на малък шпиц,но беше по-едър от Лъки,сладур голям.Та за него да кажа поразпитах стопанката му и тя ми каза че е внесен от Русия,и го гледа на терасата по съвет на ветеринар,защото били северни кучета и не трябвало да е на топло,заради козината.И така душичката си седи вън отделен в една колибка на терасата s) Стана ми жалничко,защото е малко кученце все пак не е едра порода,но това е избора на стопаните.Всеки взима сам решение как да отглежда домашните си любимци.Ще го снимам някой ден да видите как си стои на парапета на терасата прегракнал от лай по всеки минаващ l)

Виолета
Публикувано: 04 March 2007 - 10:47 AM
А сега за нас,вчера по случай 3 Март имаше крос на центъра на Пловдив,в който взе участие синът ми и взе второ място bgflag За което съм много щастлива,а ние с Лъки бяхме там и го подкрепяхме victoryVVV Но за децата малкия пухчо беше май най интересното нещо от цялата програма l) Поздрави от нас
Прикачени файлове
-
P1030538.jpg (68.4K)
Брой сваляния: 37

Виолета
Публикувано: 04 March 2007 - 12:23 PM
w) bl) 1super Днес времето беше хубаво и решихме цялото семейство заедно с речи да отиден в парк Кайлъка.Както вървяхме ричи чу рева на лъва и побягна.На близо 2 км от нас.Една жена с хъски ни каза че го е видяла да тича като луд.Тръгнахме към колата защото ричи се беше запътил на там пък и знаехме че кучето винаги се пребира.Едни хора от заведението го прибрали дали му храна и вода и ни разказа ха че ричи помислил един човек за нас и както бил уплашен влезнал в колата на човека а той естествено го изкарал и хората го прибрали.Голям късмет имахмЕ.ричи като ни видя и беше голяма радост. cheers ;) super best wink
Публикувано: 04 March 2007 - 04:26 PM
Цитат
Ето го като бебче,не беше чисто бял,много светло кремав,но после стана на нюанси и много ми харесва w) е разбира се както на всеки стопанин собственото куче l)
голям сладур е този Лъки!Да ви е жив и здрав victoryVVV и от мене също да го почешеш и нагушкаш w)
Публикувано: 04 March 2007 - 07:56 PM
слънчице,
мерси за отговора - питам, защото или съм далтонистка или не знам... просто ушетата и ми се струват маааалко кремавички, та се чудех дали ще си промени цвета с времето ;)
дури,
как мина днес на изложбата?? разкажи? аз много исках да дойда(от интерес просто да видя-щеше да ми е за 1-ви път) cl) ...ама нищо, друг път cheers
поздрави на вашите красавци момичета(и момчета) super best
мерси за отговора - питам, защото или съм далтонистка или не знам... просто ушетата и ми се струват маааалко кремавички, та се чудех дали ще си промени цвета с времето ;)
дури,
как мина днес на изложбата?? разкажи? аз много исках да дойда(от интерес просто да видя-щеше да ми е за 1-ви път) cl) ...ама нищо, друг път cheers
поздрави на вашите красавци момичета(и момчета) super best
Публикувано: 04 March 2007 - 08:45 PM
Немски среден шпиц на име:Xorkan von Adriela;Изключително красиво кученце! w)
Прикачени файлове
-
DSC00616a.jpg (83.36K)
Брой сваляния: 35
Публикувано: 04 March 2007 - 08:50 PM
Кой казва ,че средните шпицове не могат да ..яздят? b) oleeee На снимката:среден шпиц на име Фари и коня Leica wink
Прикачени файлове
-
Hunde_Fari_20_2B_20Leica_201.jpg (24.36K)
Брой сваляния: 32
Публикувано: 04 March 2007 - 08:54 PM
На снимката:малката Синди ,нейният мител шпиц Фари -на езда super best
Прикачени файлове
-
Cindy_20auf_20Pferd1.jpg (24.24K)
Брой сваляния: 51
Публикувано: 04 March 2007 - 08:58 PM
За любителят на мител шпица няма по-очарователна снимка от тази на ..няколко мител шпица!Бели като ангели.. angelpik На снимката:Fari, Beauty, Blanka Eddy, Ezra und Eti-mittel spitz w)
Прикачени файлове
-
Spitze_20mit_20Welpen1.jpg (45.77K)
Брой сваляния: 47