ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 10 March 2007 - 05:17 PM
Dury, "Предаването За животните с любов се излъчва всяка събота по Канал 1 и всяка неделя по ТВ България от 9:00 часа, с продължителност 30 мин."
аз не мога за съжаление да го гледам защото в петък работя до много късно и спя до обяд в събота, но веднъж - струва ми се гледах повторението по са телитниа в следобедно време - но не помня събота или неделя беше s)
аз не мога за съжаление да го гледам защото в петък работя до много късно и спя до обяд в събота, но веднъж - струва ми се гледах повторението по са телитниа в следобедно време - но не помня събота или неделя беше s)
Публикувано: 10 March 2007 - 05:30 PM
Ето какво намерих в програмата на БНТ"За предаването:
Предаването За животните с любов се излъчва всяка събота по Канал 1 и всяка неделя по ТВ България от 9:00 часа, с продължителност 30 мин."Предполагам ,че в неделя е повторението..МилкоКа ще се черпим!Пиеш ли бира? cheers
Предаването За животните с любов се излъчва всяка събота по Канал 1 и всяка неделя по ТВ България от 9:00 часа, с продължителност 30 мин."Предполагам ,че в неделя е повторението..МилкоКа ще се черпим!Пиеш ли бира? cheers
Публикувано: 10 March 2007 - 05:49 PM
Цитат
Ето какво намерих в програмата на БНТ"За предаването:
разрових се в бумагите и намерих вестник с TV програма - и според нея утре в 9.00 по сателита наистина има зоо-предаване ....ама според заглавието...май не е За животните с любов s) ouu ОЧИ В ОЧИ С ЖИВОТНИТЕ: БИТКА С РЕКАТА аааааааааааааааааааааааааа (love)
Кора е на диета - миналата седмица я водихме при личната и лекарка - просто да се видим и да се поинтересуваме за чиповете....И лекарката каза да и намалим дажбата bl) Оттам взехме лосионче за сълзящите очички - AUGEN - грижи за очите за кучета. Чакаме с нетърпение топли дни за разходки в кучешкия парк - а утре Кора ще пътува с.........влак bravoS /дано не ни свалят от влака - мисля да и купя билет/ - отиваме с пътнишкия влак на вила - ще е голяма емоция bravoS b) и за мен и за нея - в колата си пътува нормално....ама с влак b) а за пиенето на бира - наздраве BEER в момента "жулнах" една b)
Публикувано: 10 March 2007 - 05:56 PM
BEER Да я наснимаш на вилата!И да ни разкажеш после как е минала разходката ви с влак до вилата!Благодаря ти за вниманието и желанието да ми помогнеш.Дано утре го повтарят това предаване.Ще видим.Милкока, ако на 24 март си в София ела да се видим на специалката на Клуб за северни породи.Пада се съботен ден.Още не се знае мястото на специалката,но ще е в София-поне това знам.. cheers п.с.какво се чудиш относно чипа?Отиваш плащаш,слагат и го и толкова.Какво те притеснява..?
Публикувано: 10 March 2007 - 06:08 PM
А някой може ли да ми каже каква порода е това куче!
Прикачени файлове
-
main_1_.jpg (12K)
Брой сваляния: 38
Публикувано: 10 March 2007 - 06:12 PM
КОЕ? bl)
Прикачени файлове
-
untitledbjkj.jpg (25.01K)
Брой сваляния: 37
Публикувано: 10 March 2007 - 06:14 PM
И последна снимка на ФИНСКИ ШПИЦ l)