ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 16 March 2007 - 05:00 PM
току що се консултирах с метеоролог за времето на 24 - и отговора беше "нали знаеш, че каквото и да ти кажа - щом е март месец - не ми вярвай" b) - около вторник сряда ще застудее - можи и сняг дори да завали.....дано в събота е хубаво временцето r)
Публикувано: 16 March 2007 - 05:41 PM
ехе,много хубави снимчици l) bravoS Много интересно,че и при Волпино италиано има кученца с огромна козинка и такива с по-малко,явно си зависи от гена,незнам drink
Прикачени файлове
-
P1030561.jpg (75.42K)
Брой сваляния: 55

Виолета
Публикувано: 16 March 2007 - 06:16 PM
Dury, за 24-ти ли питаш? /за регистрация/ - ама ние с това менте-родословие..... s) прости невежеството ми - но доколкото знам - за да се явява пред съдия, кучето трябва да владее някои неща....от които Кора е усвоила само командата СЕДНИ! - /дори и когато е захапала нещо и й кажем ПУСНИ - не пуска, но чуе ли СЕДНИ - на момента го изплюва b) cheers
сигурно ще ме е срам да я представя шашавата пред съдия bl) а и въобще не съм запозната какво се прави на такава "специалка" s)
едно съседско детенце все ме пита: Кора ще си има ли кученца? Искам да ми дадете Корино кученце, ако роди - ама само ако е ШАШАВО като нея b) b)
сигурно ще ме е срам да я представя шашавата пред съдия bl) а и въобще не съм запозната какво се прави на такава "специалка" s)
едно съседско детенце все ме пита: Кора ще си има ли кученца? Искам да ми дадете Корино кученце, ако роди - ама само ако е ШАШАВО като нея b) b)
Публикувано: 16 March 2007 - 06:22 PM
:-*
Прикачени файлове
-
Picture_358.jpg (46.42K)
Брой сваляния: 53
Публикувано: 16 March 2007 - 06:24 PM
хахахахааааааааааааааааааааааааааааааа - и без уточнението да му видя профила............щях да се загледам - ама много е сладъкккккккккккккк - като малко ягънце е b) моцарчо b) angelpik
а за това дето Слънчи пита - то не че съм специалист - ама мисля, че шоу клас са за шоу - т.е- за изложби, а пет клас - за домашни любимци? а? s)
а за това дето Слънчи пита - то не че съм специалист - ама мисля, че шоу клас са за шоу - т.е- за изложби, а пет клас - за домашни любимци? а? s)
Публикувано: 16 March 2007 - 06:44 PM
:-*
Прикачени файлове
-
Picture_2907.jpg (50.79K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 16 March 2007 - 08:19 PM
въх! зад Хилтън в градинката се разхождат предимно едри породи кучета - и никога не съм могла да намеря обяснение на едно нещо: сбрали се групичка от 3-4 жени, пуснали си кучетата да играят и беснеят - това хубаво - ама необяснимото ми е: защо не им махат поне дъъъъъъъъългите поводи - ми кучетата си ги влачат в калта/кишата/прахоляка - според сезона s) а там на какви сцени съм била свидетелкааааааа - така, както в тая градинка, не бях чувала жена да псува - псувайки кучкарите дето си пуснали кучетата b)