ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 16 March 2007 - 10:24 PM
ах, Dury, затрогна ме angelpik - толкова е хубаво някой да ме поздрави, като работя...от 10 сутринтаааа.... n) Моцартиньо спящ красавец ли е на тази снимка b) или просто му е досадно батко му да го закача? b) p.s - а той /Волфи/ пасе ли зелена тревица? s)
Публикувано: 16 March 2007 - 10:39 PM
ех че са сладкииии w) Дури,много интересна снимка,от първи поглед изглежда едно,а като се вгледаш разбираш че двамата са легнали и спинкат!Поздравления за фотото bravoS Ето ни и нас oo
Прикачени файлове
-
P1030421.jpg (46.24K)
Брой сваляния: 47

Виолета
Публикувано: 16 March 2007 - 10:41 PM
oo
Прикачени файлове
-
P1030123.jpg (40.32K)
Брой сваляния: 53

Виолета
Публикувано: 16 March 2007 - 10:44 PM
Слънчице, Лъчко изби рибата с тоя хитър-хитър поглед b) b) b) - сутринта Кора голямо пасене пасе - все едно съм излязла сутрин с менците за вода и съм извела стоката на паша .. обикновено като по-строго й викна НЕ - вслушва се в НЕ-то - обаче днес - нее и не! Ама тя и тревицата една сочна, зелена.....пасе като животно b) А след пашата - обезателно има повръщня b) котарака също пасе - но избирателно - само някои цветя c) има специална котешка трева /за котки/ - нея я прескачаше, за да иде на саксията b)
Dury - каква е тая страшна болес - копрофагия? s)
Dury - каква е тая страшна болес - копрофагия? s)
Публикувано: 16 March 2007 - 11:06 PM
НЕ Dury - не се бъзикам за -фагията.....но току що проверих в гуглето....хихихиииииии /с глас се смея b)
а как се казва когато кучето яде ЧУЖДИТЕ барабонки - ако мога така да ги нарека b) щото много бдим кога котарака ще ги сътвори - за да ги изхвърлим тутакси....иначе чуваме едно сладко-сладко кучешко мляскане
това ни беше ОГРОМЕН проблем, когато Кора беша малка кучка - направо ужжжжжжаааассс - много често сме приключвали скоропостижно разходката заради омазване по цялата муцина с..... b) в Княжево живеем ние - богато "миниран" район b)
а как се казва когато кучето яде ЧУЖДИТЕ барабонки - ако мога така да ги нарека b) щото много бдим кога котарака ще ги сътвори - за да ги изхвърлим тутакси....иначе чуваме едно сладко-сладко кучешко мляскане
това ни беше ОГРОМЕН проблем, когато Кора беша малка кучка - направо ужжжжжжаааассс - много често сме приключвали скоропостижно разходката заради омазване по цялата муцина с..... b) в Княжево живеем ние - богато "миниран" район b)
Публикувано: 16 March 2007 - 11:35 PM
ОХ, с този разказ ме върна назад във времето. когато Кора беша намерила страшна находка - ЧОВЕШКО Л....О! честно казано, не знам как установих произхода му - май по това, че когато я видях на купчинката, до нея /разбирай лайното/ май имаше омазана тоалетна хартия s) Кора беше омазана така, че все едно имаше отпред на жабото лигавник - цялата муцина, чак по очите - острани....тръгваме да се прибираме - а аз едва се сдържах да не повърна....когато ни спря една женица - "аууууууу какво сладко кученце....може ли да го погаля"....и кат ме напуши един смях- рекох си - бе тая жена сляпа ли е......ама трябваше да я оставя да погали олайняненото кученце...па да я питам после хубаво ли й мирише ръката b) b) b) а миналото лято Кора се беше увъртолила в един...........умрял плъх! блякблякбляк
давай снимкиииииииии b) bravoS BEER
давай снимкиииииииии b) bravoS BEER
Публикувано: 16 March 2007 - 11:47 PM
:-*
Прикачени файлове
-
Picture_3284.jpg (39.6K)
Брой сваляния: 45
Публикувано: 16 March 2007 - 11:53 PM
Моцарчо е шпиц-фетишист b) кора по едно време правеше дупки на мъжки гащи - правеше перфектни кръгли дупки - отпред и отзад /на гащите/, веднъж ми беше докопала чантата и се беше намазала с червило.....по очите, а един друг път беше докопала пакет брашно и след като го разкъсала, го разнасяла из целия апартамент, щрапала в паничката с вода - после с мокрите лапки - в брашното - и цялата къща беше в гипсирани купчинки от брашно и кучешки лапички b) b) - божееееее споменииии cheers
давай още снимки, моля bravoS
давай още снимки, моля bravoS
Публикувано: 17 March 2007 - 12:14 AM
Волфи много обичаше като бебе да барабани и разплисква голямата, обща купа с вода.
За секунди с дивашки,барабанещ танц на малките си лапки изплискваше водата навън.
Черпя те една снимка на северняка.
А ако се заглеждаш в лявото му оченце кажи какво виждаш..? ;)
За секунди с дивашки,барабанещ танц на малките си лапки изплискваше водата навън.
Черпя те една снимка на северняка.
А ако се заглеждаш в лявото му оченце кажи какво виждаш..? ;)
Прикачени файлове
-
Picture_3489.jpg (17.49K)
Брой сваляния: 50