ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 18 March 2007 - 08:05 PM
haski ако водите Ричи за експертна оценка елате към 9 часа и говорете със секретарите на ринга ,че искате да запишете кучето си за експертна оценка.
Те ще ви обяснят какво и що.
Второ носете у себе си ветеринарният паспорт на кучето си.
И трето заредете се с търпение защото ще се наложи да изчакате съденето на породите в ринга.
Чак след като приключи то-ще можете да покажете вашето кученце за експертна оценка пред съдията на изложбата.
:-*
Те ще ви обяснят какво и що.
Второ носете у себе си ветеринарният паспорт на кучето си.
И трето заредете се с търпение защото ще се наложи да изчакате съденето на породите в ринга.
Чак след като приключи то-ще можете да покажете вашето кученце за експертна оценка пред съдията на изложбата.
:-*
Публикувано: 18 March 2007 - 09:12 PM
super best
Прикачени файлове
-
PICT6713.jpg (44.69K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 18 March 2007 - 09:20 PM
l) Най-усмихнатите приятелчета! super best
Прикачени файлове
-
PICT6769.jpg (65.84K)
Брой сваляния: 47
Публикувано: 19 March 2007 - 12:41 AM
И бест пупи ин бриид(среден шпиц)на Кръфтс 2007г.Име на кучето:Galvizach Limited Look In Sandkarah.Данните:Sex: F
DOB: 04/02/2006
Colour: Sable & White Particolour
Owner: Dawn Beech
Breeder: Linda Connor
Breed: German Spitz Mittel
DOB: 04/02/2006
Colour: Sable & White Particolour
Owner: Dawn Beech
Breeder: Linda Connor
Breed: German Spitz Mittel
Прикачени файлове
-
1379.jpg (28.73K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 19 March 2007 - 11:05 AM
здравейте, шпицова компания - много хубаво начало на седмицата - понеже в събота и неделя не бяхме в София -> нямах интернет - и сега накуп се насладих на всички пролетни снимки b) . И аз имам снимки - но като се прибера след работа ще ви изненадам - Кора е записана на шофьорски курс!!! r) Ще видите как шофира - по всички правила b) Любимото й място е в шофьора - сяда и съсредоточено гледа право напред - като отвреме навреме гледа и в страничното огледало - просто й е в кръвта да шофира! b) Най-готино е в задръстване - ако шофьора си спусне седалката назад и легне - от другите коли се вижда, че колата е управлявана от КУЧЕ b) b) b)
Публикувано: 19 March 2007 - 02:49 PM
1super бравос! ще стискаме палци на изпита! аз на теория съм много подкована - на листовките бях единствената от групата с НУЛА наказателни точки! ама в практиката.........малко съм куцо магаре s) bgflag и затова предпочитам да съм пасажер. Вчера намерих из козинката на Кора буба - убих я -----и поради това снощи я изкъпах /Кора - не бълхата/ - ще сложа и снимки на къпан шпиц, как спи увит в одеало oo b) . Пробвала ли си за завиеш Волфи с одеалце? b) b)
Публикувано: 19 March 2007 - 03:02 PM
същото имах предвид - че те са си косматички и не търпят завивки - но снощи понеже късно я изкъпах Кора-----и беше хладничко в спалнята........та спа завита. Иначе стои само докато я подсуша отгоре отгоре с хавлията.....и после почва едно тичане и обърсване в одяла, чаршафи - каквото там има по леглата - сигурно и Волфчо и Алекс /а май и всички кучета/ го правят това смешното подсушаване b) b) b) - с вирната задница и муцинката търкат в завивките?

Вход

Горе
Цитиране +