ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 19 March 2007 - 03:02 PM
същото имах предвид - че те са си косматички и не търпят завивки - но снощи понеже късно я изкъпах Кора-----и беше хладничко в спалнята........та спа завита. Иначе стои само докато я подсуша отгоре отгоре с хавлията.....и после почва едно тичане и обърсване в одяла, чаршафи - каквото там има по леглата - сигурно и Волфчо и Алекс /а май и всички кучета/ го правят това смешното подсушаване b) b) b) - с вирната задница и муцинката търкат в завивките?
Публикувано: 19 March 2007 - 09:02 PM
cheers Здравейте и от нас,токущо се прибираме от разходка,за къпането виждам че си говорите,ние сме почти по същия начин само с тази разлика че аз влизам заедно с Лъки във ваната и той е през цялото време в мен и заспива от удоволствие b) докато аз го сапунисвам,изплаквам,слагам балсамче попремачквам го и пак го изплаквам,как да не заспи ми кажете l)
Прикачени файлове
-
P1030728.jpg (87.39K)
Брой сваляния: 50

Виолета
Публикувано: 19 March 2007 - 11:25 PM
Слънчице, а Лъки не иска ли да "шофира"? b) сега ще сложа снимка на Кора с гащи - от .......малко неудобно......6-месечния цикъл......лесни сте вие - с момченцата... s) cheers
ужас - тук урагана започва! страшно фучи навън - но и двете животни са спокойни
b)
ужас - тук урагана започва! страшно фучи навън - но и двете животни са спокойни
b)

Публикувано: 19 March 2007 - 11:35 PM
l) хе хее ще умра от смях l) Да наистина при момченцата е по-лесно,аз съм гледала само мъжки кучета и грам си нямам опит с тези работи,а и си имам момченце ,общо казано около мен само мъже има l) За шофирането няма мераци да се учи,а пък аз обожавам да карам,може цял ден да не слезна от колата,много разтоварващо ми действа,е разбира се ако не е в пиков час с голямо движение l)

Виолета
Публикувано: 19 March 2007 - 11:42 PM
аз умрях от смях в магазина като видях специалните гащи за - буквално казано - "разгонени кучки" b) гащите са черни и прашкоподобни! ама как не можаха някакви весели цветове да измислят, ми тия страстоубийки ... отвътре имат "джобче" - на дъното, в което джобче се слагат едни неща....като превръзки bl) b) b) и аз отказах да я обувам Кора с тия - купих и дамски гащи - 3 чифта, памучни, на цветя b) b) b) d) както се пее в песента "гащи на цветни петнааа.." super best
Публикувано: 20 March 2007 - 04:30 PM
Волфганг Амадеус(10 месеца)
Прикачени файлове
-
PICT6846.jpg (28.73K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 20 March 2007 - 04:42 PM
angelpik
Прикачени файлове
-
PICT6847.jpg (26.48K)
Брой сваляния: 42