ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 26 March 2007 - 11:08 PM
Цитат
Каква точно човешка храна и слагаш към гранулата? oo
сирене или кашкавал и/или кренвирш(колбасче) и гореща вода(шот не ги харесва иначе) но не и авам друго-мнооооого съм лоша r) b) страх ме е да не и стане нещо, за това... даже щях да ги убия.... бившият ми мъж.... като беше синът ми на гости с "опашката" за един ден, и давали какво ли не bash не била харесвала сухата bash bash bash те са разбирачи-имат нок 13г. NNN a)
..аже яла шкембе чорба, спагети и не знам още какво......................
Публикувано: 26 March 2007 - 11:09 PM
лелеее а ма тези ангелчета angelpik хич не били за подценяване bl) -преди съм ги внимавал само да не ги згаза или да не охапат Омбре ,щото са на една лапа живот ,но явно съм бил в мнооого голяма заблуда oleeee те май и за лов на мечки стават l) -страшни сладури са (няма кавички на ->срашни<- ,не случайно !) super best
Публикувано: 26 March 2007 - 11:11 PM
Цитат
лелеее а ма тези ангелчета angelpik хич не били за подценяване bl) -преди съм ги внимавал само да не ги згаза или да не охапат Омбре ,щото са на една лапа живот ,но явно съм бил в мнооого голяма заблуда oleeee те май и за лов на мечки стават l) -страшни сладури са (няма кавички на ->срашни<- ,не случайно !) super best
ми ДАааааааааааа..... b) cl)
Публикувано: 26 March 2007 - 11:14 PM
Кора е: Корамунда, Коричка, Корайма, Мишка и Прасунка
котарака /извинявам се за вметката - ама е смешно/ летя от 5 етаж, подскользнулся, упал, очнулся - гипс - ако ме разбирате b) котарак с гипсиран преден крак - беше като нацист! винаги ни посрещаше с изпъната за поздрава Хайл Хитлер предна лапа! И така беше омотана тая лапа, че приличаше на мумия - и оттогава си остана МУМИ - а името му е Каринио - Кари r)
котарака /извинявам се за вметката - ама е смешно/ летя от 5 етаж, подскользнулся, упал, очнулся - гипс - ако ме разбирате b) котарак с гипсиран преден крак - беше като нацист! винаги ни посрещаше с изпъната за поздрава Хайл Хитлер предна лапа! И така беше омотана тая лапа, че приличаше на мумия - и оттогава си остана МУМИ - а името му е Каринио - Кари r)
Публикувано: 26 March 2007 - 11:22 PM
Цитат
Софи,не би трябвало от гранула на Бош и кашкавал и сирене(по-добре давай извара!)да газообразува .. oo Но ако Нери е плющяла шкембе -чорба,хехе!Че как няма да опърди света,дет се вика..
това с шкембето е един единствен път при бащата на моят син, щот си позволяват да си правят всичко, а тя с пръцка отдавна... не се смейте щот ше и кажа да ви пръдне и на вас на срещата n)