ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 11 April 2007 - 11:01 PM
само веднъж е повръщала в колата(а и въобще), но тогава нещо не и беше в ред стомахчето... от варна до търново всичко беше в п...я, в/у якето ми, седалките и на всякъде... след това от търново до софия спа cl) ноооо това беше САМО веднъж. а тя вече е пътувала доста. веднъж се качи най-отзад(до задното стъкло) и се изака bash явно е искала всички да я забележат ;) ...това беше в началото... и веднъж се изпишка пак там worthy , но сега вече стиска да се приберем и да си отиде момичето в банята l)
Публикувано: 12 April 2007 - 02:36 PM
Dury - много благодаря r) w) за снимчицата-поздрав с представителя на невероятните мител-шпицове!! физиономията му е по-красноречива от всички хвалебствия, които бих могла да напиша r) Софи - добре дошла.......браво на Нера - от малка и хоп - на море b) и Кора пътува от мъничко кученце - но освен да тича: предна седалка/задна седалка - друго не е правила......вземаме и за дълъг път няколко играчки.......като потича и се умори - ляга на задната седалка при играчките, поиграе си малко и заспива. Слагала съм тук снимки и как шофира b) cheers Браво на Нера, че на брега се е изакала - а не в морето хахахаааааааа b)
Публикувано: 12 April 2007 - 03:15 PM
МилкоКа ако ти се гледат фотоси на мител шпицове ето един линк.
http://www.online-cl...ock/seite5e.htm
http://www.online-cl...ock/seite5e.htm
Публикувано: 12 April 2007 - 03:30 PM
Dury, това беше невероятна наслада в днешния ми работно-изтерзан ден w) охохохохооооххххх - нямам думи........като се отвори снимката - и усещам как глуповато съм се ухилила...... w) абе по-хубави са от хора b) Днес на сутрешната ни разходка имахме двама партньора - за тичане.....майкооооооо такова тичане рано сутрин Кора отдавна не беше тичала - ама така самоотвержено тича - сякаш животът й зависи от това b) после направо си имахме основно къпане, хранене, и моментално лягане и заспиване oo Как е Волфиньон? Аз си го представям като много сдържан и сериозен жентълмен, който не тича бясно като изоглавената Кора? Един мой колега има отскоро бебе Аляски маламут......и само ми показва клипчета.....сладко бебеееееееее - захапва си чинията за храна и прилежно я носи в краката на стопанина си - пуска я и чака да му я напълнят b) angelpik
Публикувано: 12 April 2007 - 03:37 PM
това показвала ли съм го - сори - ако се повтарям - тук сме с пълно бойно снаряжение: гащи на задника и ЗИМНА СПОРТНО-ЕЛЕГАНТНА РОКЛЯ С КАЧУЛКА /така пишеше на етикета/ - талията е подчертана от панделка с елмаз b) b) - нали не мислите, че я извеждаме облякана Кора навън? Това го купихме ей така......много ми беше сладурско в магазина като го видях s) и се оказа малък номер - та давахме поръчка за един размер по-голям b) Много е смешна Корайма - като види, че изваждам спортно-елегантната й рокля от шкафа- тича с една радост в очите да я обличам b)

Вход

Горе
Цитиране +