ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 13 April 2007 - 10:18 AM
МИЛА DURY - УСМИВКАТА МИ НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО КАТО ГЛЕДАМ СНИМКИТЕ И ЧЕТА ПОЖЕЛАНИЯТА ТИ - ДАЖЕ СЕ ПРОСЪЛЗИХ! w) СЪРДЕЧНО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ФОТО-ПОЖЕЛАНИЯТА! За някои петък-тринайсети може да е фатален - за мен е прекрасен - и ти, заедно с невероятните ти приятели допринасяш за това чудесно настроение! още веднъж: БЛАГОДАРЯ! w) w) w) cheers
А Кора цяла сутрин ме "целува" по неин си - кучешки начин - сякаш разбира, че имам празник b) Даже по едно време както ме гледаше, ми намигна wink
А Кора цяла сутрин ме "целува" по неин си - кучешки начин - сякаш разбира, че имам празник b) Даже по едно време както ме гледаше, ми намигна wink
Публикувано: 13 April 2007 - 11:17 PM
ами ето н и нас,ами да Dury аз мисля,че съм записала някъде колко е висок Порши,ама сега съм забравила,ами да по-едричък ми стана,като се знае,че са братета с Лъки,и аз не мога да си го обясня :) ама какво пък ,аз си го обичам ,мисля,че беше 30 см,но не съм гигурна,а сега той лудува и не мога да го хвана
Прикачени файлове
-
hth.JPG (44.52K)
Брой сваляния: 47
Публикувано: 15 April 2007 - 06:33 PM
Дури искам да те поздравя с една морска снимчица на Лъки от вчерашния слънчев Съботен ден cheers
Прикачени файлове
-
P1040094.jpg (86.94K)
Брой сваляния: 58

Виолета