ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 16 April 2007 - 05:20 PM
Мили приятели!
Днес получих отговор на многобройните си майли до мосю Claude Grange <arlande@wanadoo.fr>!
Знаем вече цената на бял померан шоу клас от техния великолепен, френски развъдник.
Сега ще мога да изпълня обещанието си към Слънчице и да й кажа цената на техен померан.
Ето част от писмото до мен:"..Un bébé spitz blanc vaut environ 1300 euros .."
;)
Днес получих отговор на многобройните си майли до мосю Claude Grange <arlande@wanadoo.fr>!
Знаем вече цената на бял померан шоу клас от техния великолепен, френски развъдник.
Сега ще мога да изпълня обещанието си към Слънчице и да й кажа цената на техен померан.
Ето част от писмото до мен:"..Un bébé spitz blanc vaut environ 1300 euros .."
;)
Публикувано: 16 April 2007 - 05:45 PM
ехе bravoS Дури страхотно!Значи едно бебче от този наистина великолепен развъдник е около 2600лв.ако съм разбрала правилно b) Много пари са за нашия стандарт според мен,но кученцата са просто мечта w) Надявам се някой ден и аз да се сдобия с подобно съкровище super best

Виолета
Публикувано: 16 April 2007 - 08:07 PM
ех ех сладките ми те w) Да права си че си струват парите тези красоти!!Огромно благодаря че си направи този труд да разберем реалната цена на едно истинско родословно померанче,и живота е пред нас може мечтата ни да се сбъдне някой ден cheers А това е прекрасната Розичка,моя любимка,която грабна сърцето и на синът ми,позволявам си да пусна тук тази снимчица,наистина са невероятни кученца w)
Прикачени файлове
-
002583598.jpg (52.76K)
Брой сваляния: 40

Виолета
Публикувано: 16 April 2007 - 08:19 PM
а това е едно черно "дяволче"бях писала някъде назад за него.Видяхме се на разходка и аз фотографирах руския мини шпиц,въпреки че стопаните му ме убеждаваха че е Померан l)
Прикачени файлове
-
P1040055.jpg (73.76K)
Брой сваляния: 40

Виолета
Публикувано: 16 April 2007 - 09:39 PM
Да се поправя,моя е грешката b) Малък шпиц си е и е внесен от Русия,главичката му е малко по-едричка от на Лъки но иначе са еднакви на височина l) Ултразвуков кучегон -какво е това?За първи път го чувам това,много ми е интересно да разбера какво представлява r)
Прикачени файлове
-
P1040054.jpg (78.58K)
Брой сваляния: 47

Виолета
Публикувано: 16 April 2007 - 09:42 PM
r) ето ги двамата връстници,имат няколко дни разлика във възрастта l)
Прикачени файлове
-
P1040058.jpg (81.45K)
Брой сваляния: 46

Виолета
Публикувано: 16 April 2007 - 09:56 PM
Дури честно да ти кажа Лъки вече проявява характер и си избира компанията l) за женските може и песен да изпее обхваща го мерак,но само мъничките,ако е голямо куче,дори и женско да е скача направо.Но с това дяволче се душкаха,докато то не вдигна крак да ме маркира a) честно за пръв път ми се случва това l) и аз се дръпнах разбира се,голям смях беше,имам бързи реакции l)

Виолета
Публикувано: 16 April 2007 - 10:49 PM
l) Разбира се че не се обиждам Дури,явно е решило да ме маркира като негова територия l) Аз също съм против срещата ни с големи кучета,най-малкото може да го натисне нещо,дори без да иска на игра и после да се чудя как да го оправям!А аз съм имала голямо куче и много ясно помня как веднъж не хареса един пудел и като го захапа за гърба за малко да го убие s) ужасът на стопанина беше огромен!Сега аз съм от другата страна с по-малкото куче и винаги изтръпвам при срещата ни с по-голямо куче.Не можеш никога да предскажеш реакциите на животните,колкото и добро да си мислиш че е твоето куче cl)

Виолета