ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 21 September 2006 - 07:55 AM
Dury ОООООО МНОГО е хубав шпица ти. Харесвам белите кучета, трудно се поддържат. Нашият Арни е риж и е кастрат. Така беше, когато ходих да го взема от Дюселдорф. Казаха, че тази дресура изисква кастрация. Мечтата ми е малиноа, но е неосъществима. Ще си взема волфшпиц догодина. Да станат двама. Поздрави

Обичам всички котки, вашите също.
Публикувано: 21 September 2006 - 12:55 PM
Цитат
4 месечен мител шпиц побойник l)
хаха, Вики, големи симпатяги са. Станаха ми любимата двойка кучета от форума w) w) w)
Ама те май все на леглото се боричката! Сладури! super best

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 21 September 2006 - 01:50 PM
HERZ!Привет!Как си ?Как е дакела Шели?
Имам всякакви техни снимки с такива моменти.
Качвам техни общи снимки да се види адаптивността на мител шпица, жизнеността му и изключително доброто приемане на десет пъти по-голямото и силно куче
- заварено другарче.
Искрено се надявам така да разнообразявам мъничко любимата тема.
Поздрави
Имам всякакви техни снимки с такива моменти.
Качвам техни общи снимки да се види адаптивността на мител шпица, жизнеността му и изключително доброто приемане на десет пъти по-голямото и силно куче
- заварено другарче.
Искрено се надявам така да разнообразявам мъничко любимата тема.
Поздрави
Публикувано: 21 September 2006 - 06:26 PM
Здравейте и от мен b) Dury шпица ти толкова ми прилича на моя в момоента че не можах да се въздържа и реших да ти пиша,те са почти на една въэраст и гледам как се променят r) много са сладки w) а за овчарката аз имах такава и я гледах 10г.и я обожавах,с нея израстнах изключително интелегентен беше,бях бременна и си слагаше главата на корема ми w) а когато родих сина ми постоянно беше до него ако се размърда и идваше веднага като че ли да ми каже още не мога да го забравя s) бях решила да не си взимам повече куче много тежко го преживях,но ето че дойде това лято и на морето го видях w) w) кученцето от мечтите ми w) не е мител шпиц а померан но на снимките толкова си приличат,като изключим размера им,но моя е кремав.Изпращам много целувки на двамата хубавци w) и една снимчица от нас
Прикачени файлове
-
P1010849.jpg (146.56K)
Брой сваляния: 157

Виолета
Публикувано: 21 September 2006 - 08:59 PM
здравейте и на вас всички :)
ами да като померанианче се води,ама май е мини шпиц,там нали ги водят малко по-голями.ами мъжко е ,намерих го по интернет от един зоо магазин в софия,собственика имаше мнгоо кучета,различни породи и продаваше и така си намерих,някъде от около 2 години исках такова куче,но все не намирах на по-нормална цена и така :) влюбена съм в моя Порши,много е сладък,много лошо кученце :) лют нрав има ,на близо 4 месеца е вече :)
ами да като померанианче се води,ама май е мини шпиц,там нали ги водят малко по-голями.ами мъжко е ,намерих го по интернет от един зоо магазин в софия,собственика имаше мнгоо кучета,различни породи и продаваше и така си намерих,някъде от около 2 години исках такова куче,но все не намирах на по-нормална цена и така :) влюбена съм в моя Порши,много е сладък,много лошо кученце :) лют нрав има ,на близо 4 месеца е вече :)
Публикувано: 21 September 2006 - 09:55 PM
Благодаря за топлото посрещане!Мога да кажа че моя Лъки няма родословие но и аз нямах такава финансова възможност за кученце с родословие s) достатъчно ми беше борбата с мъжа ми който беше абсолютно против куче в къщи та и ако му бях казала за такава голяма сума просто щях да се сбогувам с възможността да притежавам такова кученце.Но мисля че случих на хубавко бебешоче а и беше любов от пръв поглед между нас w) както и се засилва с всеки изминал ден,просто не признава никой друг член на семейството освен мен,радва се на всички но като ме види и направо полудява l) чак започва да скимти и трепери,незнам нямам думи да изразя колко много го обичам,влязал ми е под кожата само за месец и половина а от тук нататък не знам...
Прикачени файлове
-
S2010041.jpg (67.92K)
Брой сваляния: 147

Виолета
Публикувано: 21 September 2006 - 10:34 PM
olinka, разкажи ако искаш за Порши и живота ти с него?
Толкова е приятно и интересно да разменяме мисли на тема немски шпицове, нали?
А колкото до цените на чистокръвните померани(цверг шпицовете)зная, че под 1 500 евро не падат.
Наскоро гледах бебе померан в един зоомагазин в София -
кученце без родословие - снежнобяло, сладко като сладоледена топка на цена 960лв.
Толкова е приятно и интересно да разменяме мисли на тема немски шпицове, нали?
А колкото до цените на чистокръвните померани(цверг шпицовете)зная, че под 1 500 евро не падат.
Наскоро гледах бебе померан в един зоомагазин в София -
кученце без родословие - снежнобяло, сладко като сладоледена топка на цена 960лв.
Публикувано: 21 September 2006 - 10:58 PM
здравей Вики!виждам че си страстна почитателка на шпицовете r)
ето го моето диваненце.не знам дали той е мини шпиц или померан.какво ще кажете?
ето го моето диваненце.не знам дали той е мини шпиц или померан.какво ще кажете?
Прикачени файлове
-
post_29_1158872319.jpg (35.23K)
Брой сваляния: 148

Вход

Горе
Цитиране +